10 dagelijkse items onder de $ 25 Iedereen heeft thuis nodig

KAYLA GETS A BIG SURPRISE! | We Are The Davises (Juli- 2019).

Anonim

Er zijn een handvol producten die ik elke dag thuis gebruik. Ik denk niet altijd om hun lof te zingen, en vergeet vaak dat ze er zijn. Maar ze zijn niettemin essentieel, zonder welke ik beslist ongelukkiger zou zijn. Hier is een lijst van tien niet-flitsende basisdingen waar ik niet zonder kan.

Japanse washandjes : mijn vriend Michelle stelde me voor om doeken te lakken en ik ben verslaafd. Ze zitten aan de stijve, krassende kant, zodat je echt het gevoel hebt dat je elke keer dat je er een gebruikt de dode huidcellen aflegt. Salux Nylon Japanese Beauty Skin Bath Washand ; $ 10, 77 voor een pakket van drie.

Oplaadbare batterijen : tussen afstandsbedieningen, draadloze muis en camera worden batterijen in mijn huishouden opgezogen, dus we hebben constant een set gereed voor gebruik. Ik huiver om na te denken over hoeveel ik zou besteden aan het kopen van de wegwerpvariëteit. eneloop AA met lader met 4 posities ; $ 19, 95.

Doekservetten en handdoeken : ik gebruik stoffen servetten voor elke maaltijd en theedoeken voor al mijn rommel. Deze zijn geweldig omdat ze eenvoudig, utilitair en voor beide doeleinden kunnen worden gebruikt. Gebruik ze om schoon te maken, of voor een eenvoudige maaltijd aan de eettafel. Liliane Collectie Keuken Theedoeken ; $ 17, 99 voor een set van 13.

Herb Keeper : als je houdt van verse kruiden voor je kookkunsten en cocktails, zul je deze dingen leuk vinden. Het houdt dingen in de koelkast bruikbaar voor een veel langere periode van tijd. Voorbereidingen door Progressive Herb Keeper, $ 11, 26

Een opstapje : korte mensen begrijpen de noodzaak van deze jongens. Plots staat er een hoger plan voor je open en is het bereiken van dingen geen probleem meer. Het is een essentieel huishouden. Cosco 2-Step Household Folding Step Stool ; $ 20.66.

Fatsoenlijk hoofdkussen : Vrijwel iedereen die ik ken heeft een kussenvoorkeur. Ik hou van de mijne ongeveer zo papperig en plat als ze komen. Dus hoewel dit kussen misschien niet voor jou is, zijn er genoeg dingen om uit te kiezen onder de $ 25. Ik weet beter dan er maar één te kiezen. Sleep Better Slumber Fresh Polyester Standaard bedkussen; $ 20.49.

Franse pers : zelfs als u geen koffiedrinker bent, is de kans groot dat de meeste bezoekers die u hebt zijn. Heb geen zin om uit te gaan en een duurdere machine te kopen - een Franse pers is een elegante manier om een ​​kopje te zetten en je hoeft zelfs geen filters bij de hand te houden. Bodum BRAZIL Koffiezetapparaat, Frans pers koffiezetapparaat ; $ 19, 99.

Comforter Corner-verblijven : kruipende dekbedden moeten bovenaan de lijst staan ​​van echt vervelende dingen die u elke dag storen. Voer deze kleine gadgets in die opstaan ​​en de dingen op hun plaats houden. Er zijn ook clips die het werk doen. Hoek Keepers ; $ 14, 99.


Bedverhogers : je zou niet denken dat zes cent een groot verschil zou maken, maar deze openen een hele nieuwe wereld van opslag onder je bed. Er zit zoveel meer onder. Slipstok-bedstokken ; $ 14.96.

One Really Good Cookbook : iedereen zou dat go-to-book van recepten moeten hebben waar ze bij elke maaltijd weer op terugkomen. En de James Beard-mensen hebben het niet verkeerd wanneer ze deze aanraden. Het Kitchn kookboek: recepten, keukens en tips om je kookkunst te inspireren ; $ 22.23.

Opnieuw bewerkt vanuit een post oorspronkelijk gepubliceerd 9.10.15-nt

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.