10 uitstekende grote en kleine doe-het-zelfdesks

Anonim

Ooit gehoord de zin, "als je wilt dat iets goed gedaan, moet je het zelf doen?" Welnu, we hebben het zeker en we denken dat deze zin kan worden toegepast op de bescheiden thuiskantoor. Het vinden van het juiste bureau kan een uitdaging zijn, vaak staan ​​degenen die u leuk vindt niet in het budget of bestaan ​​ze gewoon niet. Met een oogje op spaarzaamheid en een verlangen om precies het bureau te hebben dat men wil, gaan velen de doe-het-zelf route. In deze post hebben we tien van onze favoriete doe-het-zelf-opties met verschillende niveaus van gebruik samengebracht.

DIY-bureauopties voor grote en kleine ruimtes

  1. Tom's Standing Desk: dit sta-bureau gebruikt een IKEA Effectiv-archiefkast als basis en een tafelblad van massief as en bevat opties voor slim kabelbeheer.

  2. Nicole's Pottery Barn Inspired Desk: om dit bureau te bouwen, gebruikte Nicole haar bestaande Effektiv-bureau van IKEA en twee houten archiefkasten die ze op Craigslist vond.

  3. Jordan's From Scratch Desk: Jordan ontwierp een digitaal model van het bureau met Google Sketchup, inclusief plannen voor verborgen ingebouwde kabels die kanalen verbergen. Hij gebruikte een oude deur als bureaublad.

  4. Mini Leaning Laptop Desk: als u een bureau nodig heeft voor een heel kleine ruimte, bekijk dan de instructies van Fresh Home Ideas om uw eigen scheve laptoptafel te bouwen.

  5. Peter's IKEA alternatief: Unplggd's eigen Peter koos voor de doe-het-zelf route toen het houten tafelblad waarnaar hij op zoek was bij IKEA niet op voorraad was. Hij voegde stijl, ondersteuning en een verborgen stekkerdoos toe.

  6. Simon's Home Studio Desk: Simon heeft slim een ​​aantal Ikea-producten opnieuw ontworpen om een ​​budgetvriendelijk, ideaal werkstation te creëren dat aan zijn behoeften voldoet. Hij gebruikte een Vika Amon-tafelblad, Vika Curry-poten, een Lack-wandplank en Capita-poten.

  7. Zwild's Birch & Aluminium Desk: Willend een bureau dat vrij zou zijn van alle hoeken en gaten, besloot Instructables gebruiker Zwild om zijn eigen bureau te bouwen.

  8. Lewis 'Small Space Solution: Lewis koos ervoor om een ​​lattenbodem te gebruiken voor zijn bureau om het kabelbeheer in een handomdraai te maken. Bonus deze desk kost minder dan $ 30 om te maken.

  9. Concrete Desk van Hivoltage: volg Instructables-gebruiker Hivoltage's instructies om uw eigen gepolijste betontafel te maken.

  10. Aubrey & Lindsay's Basement Studio Desk: eenvoudig het grootste bureau in deze verzameling, het is perfect voor een gedeelde werkruimte.

Wat zijn enkele geweldige doe-het-bureaus die je hebt gezien of gemaakt?

Populaire Categorieën