10 Geeky Stocking Stuffers uit de Container Store

Anonim

We zijn geen grote fans van het ontvangen van catalogi per post. Het is een enorme verspilling van middelen, maar af en toe moeten we toegeven dat we nieuwe producten ontdekken waar we normaal gesproken niet achter zouden komen, dankzij een van deze papierbundels. Voorbeeld: vorige week ontvingen we een minicatalogus van The Container Store vol met goedkope cadeaus voor de feestdagen. Tot onze verrassing hebben we veel nuttige gadgets gevonden waarmee een aantal mensen op onze kerstlijst erg blij kunnen worden.

  • Voor degenen onder ons die voortdurend onze telefoons en digitale camera's van onze bureaus slaan, kan het SmartGrip Pad ($ 10), oorspronkelijk gemaakt om te worden gebruikt in auto's, een paar LCD-schermen en cameralenzen besparen op vervanging.
  • Je weet dat je een vriend hebt wiens toetsenbord een petrischaal van grofheid is. De biologisch afbreekbare Cyber ​​Clean ($ 8) is als de magische Silly Putty die vuil en vuil tussen de toetsen tilt en dips uit kleine spleten op trackpads zuigt. Bovendien doodt het bacteriën.
  • Nu voor je vrienden aan de andere kant van het spectrum, is de Safety Touch voor germaphobes die het pinautomaatscherm niet eens kunnen aanraken zonder te kokhalzen. Gewoon niet alle dode huidcellen vermelden die zich waarschijnlijk in het siliconen-vingercondoom zullen verzamelen.
  • Heb je sluwe vrienden die vaak stands op ambachtsmarkten zetten? Tijdens seizoenen wanneer het vroeg donker wordt, hebben ze een manier nodig om hun waren in de schijnwerpers te houden. Het Tool Pro-werklampje ($ 13) geeft kraampjes een glans zonder drukke werktafels.
  • Voor anale pals die een hekel hebben aan een wirwar van draden, zelfs tijdens die korte laadmomenten, houdt de Plug-In Charging Shelf ($ 15) de snoeren ingepakt en de telefoons gemakkelijk te vinden.
  • Natuurlijk lachen we onze ouders uit als ze hun leesbril en zaklantaarns sluiten om menu's bij sfeervolle diners te lezen, maar we zijn helemaal sympathiek. We denken dat ze het aanraakverlichte vergrootglas ($ 8) volledig gaan graven.
  • Degenen die graag op donkere, donkere plaatsen fotograferen, kunnen dankzij het Personal Media Tripod ($ 20) een stabiele opname maken zonder die verdomde flits te gebruiken!
  • Voor kinderen die bang worden in het donker, of voor die vrijgezelle dames wiens verbeelding de overhand kan krijgen, speelt de Mini Eco-i-Lite ($ 13) een dubbele rol als een nachtlampje en een noodlantaarn voor wanneer Jason de stroom uitschakelt kruip in je huis.
  • Voor tieners die liever hun oortelefoon inpluggen dan naar familiekrakingen in de vakantie te luisteren, houdt de bobino Cord Wrap ($ 3-5) dat te grote draden niet verward raken.
  • Iedereen werd verliefd op de Flip Clock, maar de enige manier om het ten volle te waarderen is om ervoor te zorgen dat je smartphone precies op je nachtkastje staat. De iStand ($ 5) ondersteunt smartphones verticaal of horizontaal, zodat u de tijd kunt zien terwijl u zich nog steeds in bed nestelt. Ook ideaal voor iPhone FaceTime-videogesprekken.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën