10 Ideeën om te stelen van hoofdslaapkamers in Bohemian-stijl

IK PROBEERDE HAAR AUTO TE STELEN! *Erg Dom Idee* (April 2019).

IK PROBEERDE HAAR AUTO TE STELEN! *Erg Dom Idee* (April 2019).

Anonim

Sasha's Silver Lake Boheemse Bungalow

Boheemse inrichting roept reizen, poëzie, boeken, eclecticisme, kunst en reislust op. Het is vergevingsgezind, warm en altijd uitnodigend - kwaliteiten die vooral welkom zijn in de slaapkamer. Hier zijn enkele ideeën om te stelen als je zelf een boho-retraite wilt maken.

1. Wees niet bang om textiel te mixen en matchen. Al het ras werkt samen omdat het opzettelijk niet matchy-matchy is. Als je je zorgen maakt over cohesie, is de kans groot dat je textiel zoveel mogelijk met elkaar verbindt.

Melissa & Brian's Mid Century Bohemian met een twist

2. Je hoeft die zuinige vondst echt niet opnieuw te stofferen. Werk met een gedateerd stuk en omhels het zoals Melissa en Brian deden met hun stoel door hun lamp en kussen te coördineren met zijn ongewone kleur. Oud meubilair ziet er doelgericht en volledig op zijn plaats uit als het wordt behandeld zoals het hoort. Ook een leeshoek in de slaapkamer? Perfect.

Vanessa's Vintage Bohemian Hilltop Home

3. Dek kant en pony vanaf het plafond af voor een dromerige doorschijnende overkapping over het bed. JA.

Catalina Estrada

4. Voeg een grote vergulde spiegelspiegel voor direct gewicht en aantrekkingskracht uit de Oude Wereld toe.

Hopkins-ontwerpen

5. Jewel-tonen plus hangende lichten staan gelijk aan een instant serene boho-sfeer.

Caroline & Sebastian's Boheemse sprookje

6. Voeg drama toe met ruches, bont en bloemen. Caroline combineert animalistisch bont met oversized gegolfde kussens in boskleuren en compenseert vervolgens de browns met roze bloemen, wat niet alleen een bohemien gevoel geeft, maar ook een subtiele spanning tussen sterk en ingetogen, die vooral elektrisch in de slaapkamer kan zijn.

Er is een Collaborative Creative Bungalow van Erin & Nathan

7. Je kunt minimaal zijn en toch de boheemse stijl omarmen. Zoals Erin en Nathan laten zien in hun rijkelijk getinte kamer, hoef je niet zozeer laag op laag textiel en tapijten te hebben om het uiterlijk te bereiken. Hier laten de frisse, witte muren en het ingetogen decor het ongelooflijke beddengoed aan het woord.

Lauren & Stiles 'Southwest Bohemian Homestead

8. Hang wat planten. Ze zijn sierlijk en kunstzinnig en voegen een levend element toe aan een stijl die veel van haar aantrekkingskracht krijgt door een gevoel van vloeien en vrijheid.

Een beetje zon

9. Hang een aantal lichtslingers voor de ultieme romantische, bohemien-slaapkamer ambiance.

Gregory en Jenny's Relaxed Hippie Bungalow

10. Hang een kleed of weven aan de muur voor een hoofdeinde. Dit voegt op een onverwachte manier warmte, textuur en patronen toe - een heerlijke bohemien twist.