10 magnetische producten die leven in de keuken (met name een kleine) gemakkelijker zullen maken

LOOK WHAT TYLER FOUND! | We Are The Davises (Juli- 2019).

Anonim

Scott's DIY Kitchen Renovation on The Kitchn

Magneten zijn een over het hoofd gezien en ondergewaardeerde bondgenoot in de opslag en organisatie van de keuken. Dit geldt met name in kleine keukens met weinig kasten en schamele aanrecht. Hier zijn tien slimme producten die magneten gebruiken om bij te houden wat u nodig hebt en om uw keuken een overzichtelijke, gestroomlijnde uitstraling te geven.

Stick 'Em Magnetische keukendoek van Full Circle, $ 8, 99

Ik heb mijn keukenhanddoek om mijn koelkasthandgreep en aan een haak gehangen, maar ik geniet echt van het gebruiksgemak om het gewoon aan de koelkast te plakken. Ik sla het af als ik haast heb en gooi het er meteen weer op. Als u een roestvrijstalen koelkast met een hoog nikkelgehalte heeft, kunnen magneten niet kleven. Controleer de zijkanten van de koelkast die van ander materiaal kunnen zijn of probeer het op uw oven of een ander groot apparaat.

FANTAST Vleesthermometer / timer van IKEA, $ 6, 99

Tal van keukentimers zijn magnetisch, maar wat deze nog beter maakt, is dat het ook een vleesthermometer is. Hang het op je koelkast of oven en het is altijd klaar voor gebruik.

Magnetische maatlepels, set van 5, $ 13, 30

Als u niet vaak kookt of bakt, raad ik u aan om uw oven of koelkast niet vol te proppen, maar als u dat doet, kunt u tijd besparen bij het opbergen van uw keukengerei. En, natuurlijk, als je ze nestelt, houden de magneten de set bij elkaar.

Magnetische tablet en mobiele telefoon staan bij Kebelo, $ 25, 99

Als u recepten op uw tablet of telefoon wilt lezen terwijl u kookt, wilt u misschien een standaard om deze vast te houden. Deze werkt door een dunne metalen schijf in uw houder te plaatsen (of deze rechtstreeks op het apparaat te kleven) en deze vervolgens op de magnetische voet te bevestigen. Hij draait 360 ° zodat je hem kunt aanpassen aan de meest comfortabele hoek.

Magnetic Spice Jars van GneissSpice, set van 10, $ 50

Maak kastruimte vrij en hang je kruiden recht op je koelkast. GneissSpice biedt lege of met kruiden gevulde magnetische glazen potten en er zijn veel bronnen (zoals de Wereldmarkt) voor magnetische tin-potten.

SinkMate Accessory Kit van Elkay, $ 69, 99

Dit product is een beetje een investering en vereist toegang tot de buitenwand van uw gootsteen (om een ​​magnetische bevestigingsstrip te bevestigen), maar is een slimme manier om uw tellers te stroomlijnen met een magnetische sponshouder, haak en richel. Skoy maakt een soortgelijk product dat een rail is.

Op koelkast gemonteerde magnetische messenhouder, $ 19, 98

Een magnetisch messenrek is een goed idee in een kleine keuken. U kunt ze aan uw muur monteren of, als u een huurder bent, een dubbele magnetische houder overwegen die u op uw koelkast kunt plaatsen. En je hoeft jezelf niet te beperken tot messen - hang metalen keukengerei op dat je maar wilt. Ik ben al eerder diep op dit onderwerp ingegaan; hier vind je opties om te kopen of te kopen.

Magnetisch haakrek, $ 14, 99

Er zijn heel veel magnetische haken beschikbaar om u te helpen bij het vrijmaken van de ruimte in de aanrecht. De bovenstaande bevat gebruiksvoorwerpen. Deze houdt papieren handdoeken of theedoeken vast.

Magnetische flesopener, $ 52

De meesten van ons openen niet genoeg flessen om een ​​gemonteerde opener te rechtvaardigen, maar als dat zo is, waarom zou u dan niet een magnetische die aan uw koelkast kleeft, krijgen? Het heeft het handige neveneffect van het vangen van je metalen bladen.

Magnetic Spot Scrubber, $ 9, 99

Deze leek een beetje maf, totdat ik een video ervan in actie zag en ik zeker de waarde kon zien als je vreemd gevormd, klein of anders moeilijk te reinigen glaswerk hebt. Hier is hoe het werkt: beide stukken zijn magnetisch; je laat de kleine kant in je vat vallen en gebruikt de andere behandelde kant om te schrobben.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.