10 mooi geschilderde piano's

Anonim

Hoewel een verflaag misschien niet geschikt is voor een high-end, dure piano - of een geschilderde-musical-instrument scrupules - kan een geschilderde piano een charmante toevoeging aan een kamer zijn. We hebben tien geschilderde piano's verzameld van bloggers op internet die zo mooi zijn om te zien als ze te horen zijn.

Sommige mensen beweren dat het schilderen van een piano een negatieve invloed kan hebben op het geluid, maar anderen houden vol dat een piano die alleen voor de lol wordt gespeeld, net zo leuk moet zijn voor de ogen! Kunstenaar Kevin Obregon heeft piano's geschilderd voor kunstveilingen (zie hier zijn Pianoctopus!), En hier is wat hij te zeggen heeft over de godslastering van het schilderen van een piano:

Welnu, als percussionist (en de piano is een percussie-instrument), als dit een concertpiano was, ja, zou ik dat enigszins godslasterlijk vinden. Maar elke goede muzikant kan een sub-pari-instrument goed laten klinken. In dit geval is dit een one-of-a-kind kunstwerk / instrument dat toevallig speelbaar is. Of je nu houdt van beeldhouwwerk, schilderijen of muziek in je kamer, dit stuk is een blijvertje en ik geloof dat het spelers en niet-spelers erover kan doen flaneren. Ik weet dat als ik pianolessen moest nemen en de "Pianoctopus" had om op te spelen, ik geen les zou overslaan.

Dat geldt voor elke geschilderde piano - als het schilderen betekent dat het in de kamer blijft en gebruik krijgt van de familie, is het een blijvertje! Geniet van deze tien geschilderde schoonheden; van rood tot geel en alles daar tussenin, deze stukken vullen hun kamers en familiestijlen aan.

1. Gabrielle is jaloers groen
2. Ann's botergeel
3. Ashley is hemelsblauw
4. Meg's winterse blauw
5. Het verbluffende rood van de familie Fornasetti
6. De mooie saffraan van Bridget
7. Artist Tove Mauritzson is effen wit
8. Emery Jo's geërfde olijfgroen
9. Het zonzachte geel van Rebekah Gough
10. Hilary's eendenei blauw

(Afbeeldingen: 1. Ontwerp Mom, 2. Ann Beck, 3. alles scrappy, 4. Naai Bevrijd, 5. Fornasetti, 6. Bak op 350, 7. Scandinavian Chic, 8. moeders zijn voor iedereen, 9. Rebekah Gough, 10. oud huis, ware liefde.)

Populaire Categorieën