11 IKEA Holiday Decorating Ideas Worth Stealing

Fairy Lights Bedroom Makeover Goals! | Mr. Kate Decorates (Juli- 2019).

Anonim

Het is altijd leuk om door een IKEA catalogus te bladeren, alle nieuwe dingen te bekijken en je voor te stellen hoe het er in onze eigen huis uitziet. Hun wintervakantiecollectie is deze tijd van het jaar een extra bonus, gevuld met feestelijke decoraties en - belangrijker nog - frisse ideeën voor decoratie en styling.

Hierboven hangt slinger aan het plafond boven en rond deuropeningen, is perfect wanneer er weinig ruimte is.

Creëer een uniek decoratief element op de muur met behulp van overgebleven ornamenten.

Rijg een reeks verschillende gevormde bollen aan elkaar en hang verticaal om een ​​moderne slinger te maken.

Maak vakantiepakketten uw decoraties door ze allemaal tegen elkaar te stapelen tegen een muur. U hoeft geen andere versieringen te kopen, en het dwingt u om uw geschenk te kopen en in te pakken vóór het laatste moment.

Heb je een kleinere boom? Plak het in een gewone planter versus een boomstaander.

Traditionele kleuren zijn geweldig, maar beperk jezelf niet tot rood en groen. Pastels dit jaar? Waarom niet?

Maar als u met een beperkt kleurenschema gaat, of herhaaldelijk dezelfde vorm gebruikt, meng dan de maten, materialen en / of afwerkingen.

Lichtslingers over meubels en decor dat al in uw huis is. Ze maken gewone spullen speciaal voor het seizoen.

Sfeerverlichting is net zo belangrijk als het materiaal dat je gebruikt, dus doe de overheadkosten om en doe gezellig met je gezin met behulp van kaarsen.

Wanneer u een vignet maakt of uw schouw verfraait, cluster items dan in oneven getallen, wat aantrekkelijker is voor het oog.

Bij twijfel, ga met alle witte versieringen. Het ziet er geweldig uit in elk huis, en onderscheidt zich echt prachtig tegen een donkergroene boom.

Opnieuw bewerkt vanuit een bericht dat oorspronkelijk werd gepubliceerd op 11.11.15-NT

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën