11 stijlvolle, moderne leren banken

WOISS MODERN ITALIAANS HOOGGLANS MEUBELEN op maat gemaakt (April 2019).

WOISS MODERN ITALIAANS HOOGGLANS MEUBELEN op maat gemaakt (April 2019).

Anonim

Er zijn veel leren banken. En veel van hen zijn helaas echt heel lelijk. Omdat het vinden van een goed uitziende leren bank in een moderne stijl zo'n lastige klus kan zijn, hebben we besloten om enkele van de beste op één plek af te ronden.

De omhoog geschoten top, gespot op de Finse blog Lily, was de eerste dia in een vorige IKEA quiz die we ramden, en iedereen was meteen zo van, WAAR KAN IK DIE SOFA VINDEN. Het is eigenlijk wat deze post heeft geïnspireerd.

HIGH

Leren bank van Børge Mogensen

$ 7, 724.56

1e dibs

De sofa in de hoofdafbeelding ziet eruit als een vintage ontwerp van Børge Mogensen-hier is een zeer vergelijkbare voor $ 7, 724.56 van 1st Dibs. Je kunt meer vinden door een zoekopdracht uit te voeren naar het werk van de ontwerper, hoewel we je zullen waarschuwen - ze zijn absoluut niet goedkoop.


Arne Norell leren bank, model Ilona

$ 5.000

1e dibs

Hier is een ander, iets rustieker ontwerp: de Arne Norell Ilona. De Kontiki van Arne Norell heeft ook een mooie uitstraling. Je kunt meer van zijn stukken hier zien.

Als je van de hierboven afgebeelde vintage banken houdt, kun je ook zoeken naar 1st Dibs voor vergelijkbare stijlen, die beginnen bij ongeveer $ 1.500. Natuurlijk zijn er ook veel mooie lederen sofa's die je nieuw kunt kopen, maar ik heb een voorkeur voor de versleten vintage look.


De standaard sofa

Beginnend bij $ 4.900

De lange, laaghangende vorm van de Standard Sofa maakt hem perfect voor moderne interieurs. Het kan ook worden besteld met een koperen basis, en het is gemaakt in de VS, dus u kunt er zeker van zijn dat u top dollars betaalt voor iets dat van topkwaliteit is.


Premium lederen Rhys Settee

$ 3.998

Anthropologie

Een zeer vergelijkbare stijl als de hierboven afgebeelde Ilona tegen een (iets) lagere prijs is de Rhys-bank van Anthropologie. Het is verkrijgbaar in een flink aantal kleuren en een 3-zitsstijl is ook verkrijgbaar voor $ 4.998, 00.

MEDIUM

Monroe lederen zetel van het midden van de eeuw

$ 2.239

West Elm

Een 80-inch brede bank in een prachtige stijl uit het midden van de eeuw, die een beetje doet denken aan de Florence Knoll-bank, maar is uitgevoerd in leer. Bekijk hier onze recensies van enkele van de best verkochte banken van West Elm.


Cresley lederen bank

$ 2.200

Urban Outfitters

Deze 73-inch bank heeft een vorm die gewoonweg koel ademt. Het inwikkeldetail op de armen is een leuke touch.


Axel lederen bank

$ 1.959

West Elm

De leren bank van Axel is ook verkrijgbaar in het zwart en is ruim 89 "breed. Het is ook verkrijgbaar als een bank van 76" en een 60, 5 "bank (meer als een bank, echt waar).


Sven lederen bank

$ 1.799

Deze leren bank van de online meubelhandelaar heeft het uiterlijk van een veel duurder product tegen een bescheiden prijs.


Echo lederen bank

$ 1.699

Ook uit het artikel, een eenvoudige, moderne vorm voor een hele mooie prijs.

LAAG

Landskrona

$ 799

IKEA

Nog een Florence Knoll-achtige stijl, verkrijgbaar in wit, grijs, donkerbruin en zwart.


Keizerin lederen bank

$ 780, 87

Amazon.com

Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke leren bank, is dit een geweldige optie.

Wilt u dat een redactieteam van Apartment Therapy op zoek gaat naar iets dat u nodig heeft voor uw huis?

Stuur ons een e-mail met wat u zoekt en waarom, en als u een foto of twee kunt opnemen om ons op weg te helpen, zou dat geweldig zijn. Stuur het naar en zet "DE JACHT" in de onderwerpregel. Bedankt!

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën