12 creatieve manieren om je kast op te kleden

KOM ONLINE SHOPPEN MET MIJ: Bestellen, Unboxen & Passen | D is for Dazzle (April 2019).

KOM ONLINE SHOPPEN MET MIJ: Bestellen, Unboxen & Passen | D is for Dazzle (April 2019).

Anonim

Je behandelt je kleding met veel zorg, dus waarom niet je kast? Alleen omdat het een opslagruimte is, betekent dit niet dat het een saaie ruimte moet zijn. Hier zijn een tiental manieren om uw kast net zo uitnodigend te maken als elke andere kamer in uw huis.

Boven: De openslaande deuren van de kast in deze NYC-studio zijn bedekt met een opvallend chinoiserie-papier. Afbeelding van Domino.

Een levendig behang pakt dingen op in deze in de slaapkamer omgebouwde boudour, ook van Domino. De vrijstaande juwelendoos in de middenklasse stijl is een leuke touch.

Een ander alternatief, als behangen geen optie is, is om papier aan de achterkant van uw planken toe te voegen. We hebben al eerder geschreven over wat een kast lifesaver IKEA's Billy-boekenkasten kan zijn, en deze afbeelding van IKEA laat zien dat, met een beetje papier aan de achterkant toegevoegd, ze ook heel mooi kunnen zijn.

In een kast van My Domaine piept een palmvarenbehang speels uit achter rijen kleding.

In deze kast van Peeptoes fungeert een plank boven een halfhoge hangende bar als een soort van ijdelheid; foto richels aan weerszijden van de spiegel houden sieraden en nagellak vast.

Een oversized spiegel glamt de kast op in het huis van Bianca & Craig in Californië.

Zolang je voldoende verlichting hebt, kan het schilderen van een zwarte kast een geweldige manier zijn om kleurrijke kleding te verleiden, zoals te zien is op A Beautiful Mess. De scheve kunstwerken zijn een leuke touch.

Hier is nog een herinnering dat het goed is om kunst in je kast te hebben, net zoals je in een andere ruimte zou doen. En deze ruimte van Lonny heeft nog een ander idee dat het waard is om te stelen: de glam goud hangende bar.

Hier is een slim idee van de Urban Outfitters Blog: gebruik een antieke kast voor organisatie in uw moderne kast.

Dit is eigenlijk een winkel en geen kast, maar toch houden we van het idee om kleurrijk plexiglas te nemen en het te laten knippen om in je schappen te passen. Afbeelding van Lonny.

Als je de ruimte hebt, is het toevoegen van een antiek dressoir aan je kast een geweldige manier om je kleding iets op te kleden en extra opbergruimte en opmaakruimte te krijgen. Afbeelding van 47 Park Avenue.

Zoals te zien is op Domino: het matchen van al je hangers is een klein ding dat een groot verschil zal maken.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën