12 eenvoudige doe-het-zelf tips en trucs voor het ophangen van foto's, kaders en illustraties

Anonim

Hier zijn 12 eenvoudige manieren om het niet-leuke proces van het ophangen van illustraties een beetje draaglijker te maken. Volg deze tips en trucs en misschien bespaar je gewoon wat fysieke pijn, of sla de mentale frustratie over die is ontstaan ​​door het boren van gaten op de verkeerde plaats de eerste keer.

The Trick to Hanging Art: bekijk de video

Lees deze en leef wijzer mijn vrienden:

1. Dit gaat in de map "hoe om erachter te komen waar de nagel te plakken", en het is een goede van Fabulous Home Blog.

2. Misschien heb je dit slimme idee van American Woodworker gezien. Kopieer eenvoudig het item dat u wilt ophangen, tap naar de muur en boor waar nodig.

3. Deze suggestie komt via Reddit: als je een ladder moet beklimmen om iets hoog op te hangen, gooi dan eerst een magneet in je zak. Je kunt metalen nagels en schroeven in de aanslag houden, zonder ze in je mond te hoeven stoppen.

4. Of lijm de magneet rechtstreeks aan uw hamer voor een eenvoudige opslag van spijkers. Deze tip komt met dank aan DIY Life.

5. Hier is nog een gedachte van It's Overflowing. Leg een stukje tape tussen de twee gaten op je foto en breng het over naar de muur waar je de foto ophangt. Boor aan elk uiteinde van de tape.

6. Dit werkt met vrijwel elk type beugel, zoals te zien op The Harpster Home.

7. Je kunt lichtere items tijdelijk ophangen met handgemaakte lijmstippen, zoals beschreven door Penny Duncan op haar blog. Het enige wat je nodig hebt is Aileen's lijm en een plastic oppervlak.

8. Momtastic runt een handig hulpmiddel telkens wanneer ze iets ophangt en elke keer weer gelijk krijgt.

9. Als je altijd je vingers in plaats van de spijker raakt, gebruik dan een pakje pinda. Lifehacker zegt dat ze meteen verder gaan nadat de spijker erin zit.

10. Heb je geen pinda's in de verpakking? Wat dacht je van een wasknijper? Van Real Simple.

11. We hebben hier bij Apartment Therapy gepost over het gebruik van soda-tabs in plaats van hooks eerder.

12. Als je het verprutst, beschermt een rubberen band op de hamerkop de muren terwijl je je nagel verwijdert. Ook van DIY Life.

Heb je andere slimme dingen om aan de lijst toe te voegen?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën