12 manieren om de IKEA Bekvam-opstapkruk overal in huis te gebruiken

Ikea hack van een keukentrapje / Piratage Ikea d'un escalier cuisine (Juni- 2019).

Anonim

De IKEA Bekvam-opstapkruk krijgt veel aandacht voor zijn prijs ($ 14, 99) en gemakkelijk aan te passen (het is eigenlijk ongebruikelijk om tegenwoordig één au Naturel te vinden), maar ik ben hier vandaag om de loftrompet te steken over zijn veelzijdigheid. Het is geweldig als een opstapje met een lage drempel, maar er zijn zoveel manieren en plaatsen om het overal in huis te gebruiken. Laten we kijken...

Als een bureaustoel

Misschien niet comfortabel genoeg om lange uren te werken, maar de Bekvam werkt als een bureaustoel voor kortere perioden van doodling of het betalen van een paar rekeningen. Gezien (boven) op Bolig.


Om dingen in de keuken te bereiken

Hier getoond in The Happy House van The Pineapple Housewife, geeft de Bekvam een ​​boost aan kinderen die proberen de gootsteen of toonbank te bereiken of voor volwassenen die hoge kasten moeten bereiken.

Als een plantenstandaard

Gebruik het binnen of buiten om twee rijen planten te houden. Hier te zien in Michelle's Dream Space.

In een hal

Het is een plek om te zitten en je laarzen aan te trekken, die niet zoveel ruimte innemen als een bank. Deze versie, op Liz Marie Blog, heeft een rustieke make-over gekregen.

Als een nachtkastje

De Bekvam is de perfecte hoogte om op te treden als een klein nachtkastje, zoals hier te zien is op Curate & Display. Als u een hoge opslagruimte in uw slaapkamer heeft, kan het dubbele taken uitvoeren als een verplaatsbare opstapkruk.

Het werkt ook uitstekend als kinderstoeltje in kinderkamers. Hier gezien in een peppy roze op Svenngården.

Een stapje hoger voor kinderen in de badkamer

Zelfs kinderen in de schooltijd hebben vaak een paar stappen nodig om comfortabel in de gootsteen te komen voor tanden poetsen en handen wassen. Het kan ook dubbele plicht doen als zitplaats voor het schilderen van je teennagels. De badkamer hierboven is van Lesley W. Graham.

Child's Desk

Jonge kinderen kunnen de onderste trede als zitplaats gebruiken en de bovenste trede als bureaublad voor een meubel met twee functies. Ik heb deze op Mommo Design gezien.

Als een eetkamerstoel

Merk op dat de Bekvam-kruk iets groter is dan een gewone eetkamerstoel, waardoor het geweldig is voor kinderen om een ​​been omhoog te krijgen aan de tafel. In het scenario hierboven bij Deuce Cities Henhouse, is mijn gok dat de ontlasting ronddraait zodat de onderste trede kan worden gebruikt als een voetsteun.

Als bijzettafel

De hoogte van de Bekvam maakt het een leuk bijzettafeltje voor een bank of stoel. Hier te zien op Tinker & Faff.

Als een Sofa-tafel

De Bekvam is iets lager dan een traditionele tafel, maar hij werkt nog steeds en je kunt twee, drie of meer achter een bank gebruiken om boeken of planten in te bewaren. Deze, bekleed met Spoonflower-behang van haar eigen ontwerp, is van This Little Street.

Als een staande balie

Deze gebruiker van Pinterest heeft de Bekvam aangepast door de onderste trede langer te maken en een deel van een bovenbeen af ​​te zagen, maar het lijkt erop dat het zonder deze wijzigingen een goed staand bureau zou kunnen zijn (je zou de pootjes van je idee kunnen afzagen om de hoogte van je idee te evenaren).

Like deze post? Misschien vind je dit ook leuk:

  • 15 manieren om het Fintorp-systeem van IKEA overal in huis te gebruiken
  • Hoe de winkelwagen $ 30 IKEA RÅSKOG in elke kamer van het huis te gebruiken
  • 10 manieren om IKEA's Bekvam-kruidenrekken overal in huis te gebruiken
  • 20 manieren om IKEA RIBBA foto-randen te gebruiken in het hele huis
  • Van Compost tot Kippen: 18 Ideeën voor het gebruik van de IKEA Trofast thuis

Meer berichten op nieuwe manieren om uw favoriete IKEA producten te gebruiken

11 manieren om de schappen van IKEA zo ongeveer overal te gebruiken

Hoe IKEA Trones opbergdozen in elke kamer te gebruiken

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.