2013 Kit Hinrichs Typography Wandkalender - Groot

Anonim

2013 Kit Hinrichs Typography Wandkalender - Groot

$ 55

Ken Knight

Niet langer de 'Pentagram-kalender' genoemd, dit is de kalender die we al jaren op onze kantoormuren hebben, maar ik vind het ook leuk voor thuis. Hoewel het elk jaar enigszins verandert, is het uitgangspunt, dat Kit 10 jaar geleden door Kit Hinrichs werd gestart - elke maand een nieuw lettertype weergeven - hetzelfde. Dit is het volledige verhaal:
"Ontworpen door de veelgeprezen grafische ontwerper Kit Hinrichs en zijn team bij Studio Hinrichs, heeft de 365 Typography Calendar twaalf unieke lettertypen, met beschrijvingen van het type en een biografie van elke ontwerper .Alle belangrijke feestdagen worden genoteerd op de kalender, samen met de verjaardagen van de typeontwerpers.
Nu viert het zijn 12e jaar, de nieuwste editie bevat favoriete lettertypen gekozen door leden van de Alliance Graphique Internationale. De AGI is een elite internationale professionele ontwerporganisatie, opgericht in 1951.
De kalender bevat lettertypen van ontwerplegendes Stefan Sagmeister, Ivan Chermayeff, Tom Geismar, Massimo Vignelli, Michael Vanderbyl, Louise Fili en meer. "

Populaire Categorie├źn