# 29 - Studio Loft van John en Tup

LP - Lost On You [Live Session] (Mei 2019).

Anonim

Wedstrijdpagina en alle inzendingen

Naam: John en Tup
Locatie: Greenwich Village, NYC
Grootte: 535 sq. Ft. Studio Loft

Favoriete bron:

Het internet. We hebben al onze apparaten, meubels en verlichting online gevonden en we hebben echt het web afgezocht naar de beste deals voor alles, van vloertegels in de badkamer tot marmeren bladen.

Wat heeft je geïnspireerd?

Het beeld van een goed gebouwde boot kwam voor de geest, waar overal plaats is en elke vierkante centimeter telt. We kochten dit appartement als een "fixer-upper" en hielden één ding in gedachten tijdens de onlangs voltooide darmrenovatie: "EDIT"! Nadat we het appartement tot zijn botten hadden verwijderd, voegden we alleen de belangrijkste elementen toe die we voelden dat we nodig hadden. [meer hieronder]

... We hebben de hele ruimte wit geschilderd en het meubilair (en de rommel) tot een minimum beperkt. We hebben ingebouwde ins voor verborgen opslag toegevoegd en een uitklapbare tafel die na de maaltijd onder het aanrecht schuift.

Ontwerptip:

We hebben dimmerschakelaars op alle verlichtingsarmaturen geïnstalleerd, waardoor we verschillende "looks" kunnen creëren door simpelweg het omgevingslicht in de kamer te veranderen.