3 Europese ontwerpers die het dramatische, humeurige uiterlijk precies goed krijgen

The Great Gildersleeve: Selling the Drug Store / The Fortune Teller / Ten Best Dressed (Juli- 2019).

Anonim

De opkomst van donkere, humeurige tinten is een van onze favoriete nieuwe trends op het gebied van interieurontwerp. Het geheel witte interieur maakt plaats voor ruimtes met donkere, meer dramatische kleuren, grijzen en blauw en rijke juweeltonen met accenten van zwart en zelfs goud. De leiding hebben deze drie ontwerpers, die consequent deze nieuwere, somberdere look precies goed krijgen.

De afbeeldingen hierboven zijn afkomstig uit de portfolio van Dimore Studio uit Milaan, waar ontwerpers Emiliano Salci en Britt Moran interieurs creëren die donker zijn maar alles behalve saai. Tegen een achtergrond van grijs nemen de fluweelachtige fluwelen die ze gebruiken een heerlijke, bijna bovenaardse gloed aan.

De Franse ontwerper Marianne Evennou werkt in Parijs en is iets geniaal als het gaat om kleine ruimtes: haar ontwerpen hebben onze pagina's al vele malen mooier gemaakt. Maar het blijkt dat ze net zo handig is in grotere ruimtes, donkere accenten gebruikt en vaak dezelfde kleur herhaalt in meerdere tonen om een ​​gevoel van rijkdom en diepte te creëren.

Het Franse ontwerpteam Royal Roulotte begint vaak met ruimtes met ongelooflijke detaillering. Hieraan voegen ze een bepaalde je ne sais quoi toe met diepe, rijke kleuren, patroontegels en accenten in zwart en zelfs in koper.

Wilt u meer humeurige interieurs?

→ Dark Drama: The New Hues of 2015

→ Trendspotting: de nieuwe tinten voor de slaapkamer

Populaire Categorieën