3 Renegade manieren om je huis wakker te schudden en je ware stijl aan te scherpen (zonder een cent te besteden)

Calling All Cars: Ghost House / Death Under the Saquaw / The Match Burglar (April 2019).

Calling All Cars: Ghost House / Death Under the Saquaw / The Match Burglar (April 2019).

Anonim

Shelley's Slice of France in Melbourne

Je bent het beu om naar hetzelfde oude, dezelfde oude te kijken, maar het is alles wat je lijkt te zien. Je hebt gesurft en vastgespeld totdat je vingers bloedden, maar je kunt die ideeën nooit vertalen naar een echte verandering. Nooit bang zijn. Voor deze drie stappen moet je van de bank stappen en wat actie ondernemen. Door dit spul te doen kom je op gang, we beloven het.

Verwijder AL uw persoonlijke items

Dat klopt, kies een kamer (een voor een, alsjeblieft, doe niet gek) en verwijder alle snuisterijen, de kussens en zelfs de foto's op de muren (dit kan handig zijn om het een goede schoonmaakbeurt te geven, alleen maar te zeggen). Leven er een dag of zo mee. Ga nu terug naar deze kamer en vraag jezelf af welke items je echt mist? Ga die dingen zoeken en zet ze terug. De rest van het spul? Die dingen die je niet eens wist, waren hier in de eerste plaats? Voel je vrij om ze te dumpen

Sam & Anne's kleurrijke moderne mix

Kijk of je iets op een andere manier kunt gebruiken

Dit is een leuk spel: neem een ​​van de andere items (weet je, degenen van boven die de cut niet hebben gemaakt) en vind een andere manier om het te gebruiken. Een andere manier. Overdenk het niet, dit is niet in steen gebeiteld. Misschien hou je van het patroon van dat extra kleed dat voor altijd aan je voeten gleed, zodat je het op de muur in de slaapkamer gooit om geluid te absorberen. Misschien heb je een extra vaas in de eetkamer en kun je hem naar de woonkamer brengen om je afstandsbedieningen bij de bank te houden. Het maakt niet echt uit of je besluit die set-up te behouden, het doel is om dat creatieve, probleemoplossende deel van je hersenen weer aan het werk te krijgen, zodat je veranderingen kunt visualiseren en uit die sleur kunt komen!

Ga naar een winkel en vind iets dat je HAAT

Jazeker, het is jouw doel om het ding in die winkel te vinden dat ze JOU niet kunnen betalen om mee naar huis te nemen. Waarom? Het helpt je te focussen. Er zijn waarschijnlijk honderden dingen in die winkel die je om verschillende redenen leuk vindt. Je zou voor de meeste dingen kunnen pleiten, denk ik. Maar als je iets ziet dat je haat, dan weet je het meteen. Dat is het soort darmreactie dat je wilt cultiveren! Dat gevoel om dit te weten is het meest afschuwelijke wat je ooit hebt gezien, is zo bevredigend. Richt het nu op omdraaien. Misschien dat niets in die winkel je dat zekere gevoel geeft. Dat is prima. Koop er niets van. Koop in feite niets totdat je onderbuik je met dezelfde zekerheid vertelt. Dan bespringen. Voila, je hebt je eenhoorn gevonden.

Populaire Categorieën