3 stappen naar een superstijlvolle boekenkast

Geheime stylistentrucjes: Maak het perfecte nachttafeltjesarrangement (April 2019).

Geheime stylistentrucjes: Maak het perfecte nachttafeltjesarrangement (April 2019).

Anonim

Je kent Emily Henderson misschien als een zeer stijlvolle dame met een zeer stijlvolle woning. Haar nieuwe boek, Styled, zit vol met inspiratie en advies om die tijdschriftklare look in je eigen huis te krijgen. Om samen te vallen met de release, deelt ze met ons deze drie stappen om uw boekenkasten eruit te laten zien als een miljoen dollar.

Van Emily:

Misschien ben je iemand gezegend / vervloekt met ingebouwde planken in je huis. Of misschien ben je iemand die een boek niet kan weggooien. Of nog erger, een objectverzorgster die schappen nodig heeft om je verzameling vintage babypopkoppen te huisvesten. Hoe het ook zij, de rekken in je huis zien er bij elkaar uit, interessant en stijlvol zijn uitdagend, en slecht gestileerde rekken vormen een probleem dat Amerika doet rommelen. In mijn nieuwe boek worden de geheimen voor het stylen van je planken (evenals elk afzonderlijk oppervlak of meubelstuk in je huis) geschetst en de ontmoedigende taak om je huis eruit te laten trekken en mooi te maken, wordt op een heel hanteerbare manier afgebroken.

Hier zijn drie stappen om planken te stylen, zodat uw planken er net zo interessant uitzien en samengetrokken worden zoals u bent. Voordat je begint, zijn er enkele algemene regels voor het stylen van elke oppervlakte of kamer in je huis die ik moet overnemen:

1. Zorg voor een duidelijk consistent kleurenpalet.
2. Bewerk wat je niet nodig hebt of leuk vindt. Dat klinkt voor de hand liggend, maar dat is het niet. Als jouw stukken geen zijn. functioneel, b. sentimenteel of c. mooi, geef alsjeblieft die sukkels af of doneer ze.

Stap 1: Begin met je boeken - misschien zijn het maar een paar boeken (zoals deze) of een bibliotheek vol stoffige oude romans. Stapel ze zowel verticaal als horizontaal, en parelleer de kleuren gelijkmatig voor een meer verzamelde maar samengetrokken look. Met andere woorden - gooi niet al je donkere boeken in een hoek en je lichtere boeken in een andere, TENZIJ je dat kleurcodeer ding doet, wat meer is voor een goede boekenplank, minder voor een verzameling stukken zoals dit.

Stap 2: voeg kunst toe. Niet alle rekken kunnen kunst bevatten, maar als het kan, DOE HET. Kunst opnemen in je schappen doet sommige echt goede dingen: het voegt persoonlijkheid toe, uiteraard, want kunst is een van die aankopen die we maken op basis van wat we willen, niet op basis van functie. Het trekt uw oog naar de achterkant van de plank, waardoor het dieper en groter lijkt en een gevoel van gelaagdheid creëert. Het kost veel visueel vastgoed dat anders moeilijk te vullen is met kleinere objecten.

Stap 3: Mix het op. Hier voeg je al je mooie dingen toe - je objecten, sculpturen, vaten, collecties en zelfs verlichting. Mix de texturen, maten, stijlen en tonen, maar blijf binnen dat kleurenpalet zodat het er niet uitziet als een kringloopwinkel.

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen met het versieren van hun eigen huis, dus in het boek, Styled, doorzie ik de kleinere concepten, elk vignet, elke kunstmuur en als je het boek leest en de ideeën implementeert die je ooit zult doen kijk rond en magisch (het zal lijken) je huis zal samen zijn gekomen om eruit te zien als de beste versie van je persoonlijkheid mogelijk.

Het ziet er zeker geweldig uit met het Complete + Happy Home-boek op vrijwel elke boekenplank.

Je kunt meer lezen over het ontwerp van de boekenplanken die hierboven op de site van Emily zijn afgebeeld.