3 strategieën voor het omgaan met blootgelegd kanaalwerk (en wat ze allemaal voor uw ontwerp zullen doen)

1 Minuut Podcast #248: Voor Jezelf Leren Opkomen + 3 Strategieën (April 2019).

1 Minuut Podcast #248: Voor Jezelf Leren Opkomen + 3 Strategieën (April 2019).

Anonim

Het vinden van een plaats met zichtbaar kanaalwerk is als de heilige graal voor industriële types - je hebt iets gevonden dat volledig je stijl spreekt, en nu moet je weten wat je ermee moet doen. Of misschien ben je dit aan het lezen omdat blootgesteld kanaalwerk niet jouw smaak is, maar je leeft ermee en je wilt een manier vinden om de leidingen en leidingen die door je anders geweldige appartement lopen te verbergen.

Voor beide bovenstaande situaties ligt het antwoord in een van deze drie oplossingen:

Verf ze de kleur van het plafond

Als het plafond wit is, geeft u de kanalen een bijpassende laag, zoals in het bovenstaande voorbeeld. Hetzelfde geldt voor elke andere schaduw (of als de kanalen meestal een muur overlappen, schilder ze dan die kleur). Als het plafond bestaat uit onbewerkt hout of baksteen, breng dan wat verfspaanders mee naar huis en probeer een dominante tint te krijgen. Het idee hier is om het kanaalwerk visueel te laten verdwijnen.

Boven: Zelfs dominant kanaalwerk kan op de achtergrond verdwijnen, zoals te zien in dit appartement in Washington DC van Design Milieu via Houzz.

De kinderbadkamer in een gerenoveerd schoolgebouw in Chicago, van Sullivan, Goulette & Wilson, is voorzien van lichtblauwe kanalen.

Schilder ze in een opvallende kleur

Behandel de blootgestelde hardware als een accessoire voor je kamer en geef ze een kleurrijke verflaag die overeenkomt met iets anders in de kamer - of niet. Dit helpt hun industriële kant te camoufleren zonder de leidingen volledig te laten verdwijnen.

Natuurlijke kanalen (en plafond en muren) in Sarah & Jon's Exposed Brick Beauty.

Verlaat Them Au Natural

Last but not least: het verlaten van kanalen en leidingen is het meest voorkomende ding om te doen - en ook het gemakkelijkst. Doe gewoon ... niets. Laat je kanaalwerk zoals het komt en geniet van een ruimte met een rauwe, industriële uitstraling.