De 3 dingen die je huisdecor altijd moet weerspiegelen

Blind Bag Bonanza! Grossery gang, MLP, shopkins, woodzeez, happy places, trolls, LOL Doll Show (April 2019).

Blind Bag Bonanza! Grossery gang, MLP, shopkins, woodzeez, happy places, trolls, LOL Doll Show (April 2019).

Anonim

Victoria & Cass 'Cosy Work-In-Progress Home

Ok, eerlijkheid: heb je het gevoel dat je huis gewoon niet werkt ? De kans is groot dat u een of meer van deze drie zeer belangrijke elementen mist. Laat de grondbeginselen van uw leven - uw geschiedenis, plaats en gevoel van zelf-gids uw decor.

Jezelf (en je familie)

Ik las onlangs een citaat (ik kan het natuurlijk niet vinden voor het leven van mij) dat in feite zei: "Interieurontwerp is een studie in autobiografie." Het is jouw persoonlijkheid, smaak en stijl (en die van de mensen met wie je samenleeft) die boven elke andere invloed in jouw decor zou moeten uitkomen. Het geheim schuwt de 'must-have trends' uit tijdschriften en designblogs (ja, zelfs deze) en gaat met je buik over waar je van houdt. Blijf niet bij één winkel en vermijd een huis dat eruit ziet als een showroom.

Waar je vandaan komt

Dit is zeker een uitbreiding van 'zelf', maar het verdient zijn eigen aandacht en, bij uitbreiding, zijn eigen plekje op deze lijst. "Waar kom je vandaan" gaat over aardrijkskunde, ja, maar ook over je erfgoed, cultuur en waarden. Decoreren met je cultuur in gedachten geeft je een manier om je persoonlijke overtuigingen te uiten - waardoor je huis meer een gelukkige plek is dan voorheen. Stukken en accenten die spreken met de unieke delen van je erfgoed, dienen ook als goede gespreksaanvuurders en hebben een manier om mensen naar binnen te halen.

Waar woon je

Een gevoel van plaats is belangrijk voor een huis. Een strandhuismotief zou bijvoorbeeld niet goed spelen in een woestijnverblijf. Laat je landschap een beetje dicteren hoe je huis er uitziet en het zorgt voor harmonie tussen de ruimte binnen je muren en buiten. Je kunt ook enkele van de dominante ontwerpstijlen stelen die populair zijn in jouw regio. Als u niet zeker weet welke inrichting uw stad of staat weerspiegelt, let dan goed op de inrichting van populaire lokale restaurants.

Hoe kun je jezelf uitdrukken via je huis?