4 zeer effectieve manieren om uw huis er duurder uit te laten zien

Files en rekeningrijden - Zondag met Lubach (S09) (Juli- 2019).

Anonim

Je wordt ouder en je tweedehandsmeubilair is dat ook. Terwijl je misschien het gevoel hebt dat je je smaak ontgroeit, maak dan geen flitsende reactie en laat veel geld vallen om je hele huis opnieuw in te richten met meer volwassen uitrusting (je weet wel, het soort dat je zelf niet hoeft te monteren) ). Er is een geheim om er goedkoop uit te zien: terughoudendheid.

Voeg slechts een uitspatting toe.

Vervang niet alles. Vervang gewoon een ding. Een enkel stuk investeert je hele ruimte met een meer high-end uiterlijk, zelfs als het net zoveel kost als alle andere goedkope basishoeveelheden bij elkaar. Hier zijn de vier stukken die je het meeste geld geven voor je geld.

Boven: een eetkamer uit het midden van de eeuw in Perth, Australië, van Collected Interiors.

Groot kunstwerk

Stap één: Haal al je goedkope lijsten en houten hangborden voor een kortingsbon neer en schenk ze aan Goodwill. Stap twee: vervang alles door slechts één grote, krachtige en mooie schilderij of afdruk als een centraal punt op de muur. Gedaan.

→ De beste winkels voor grote (echt grote!) Artwork & Prints

Clare & Mike's nieuw uitgebreide familiehuis

Een verbazingwekkend lichtpunt

Luxe zit in de hardware. Wat een geweldige apparaten kunnen doen voor een keuken, een statement-lamp kan in elke andere kamer in huis.

Candace's Old World Home met de moderne charme van Californië

Een geweldige rug (dat is de juiste maat)

Het kan mentaal zwaar zijn om de hindernis te overwinnen van zoveel uitgeven voor iets om er gewoon overheen te lopen. Maar een tapijt van goede maat (probeer deze tape-techniek) verandert echt een kamer. En als het iets is waar u van houdt en voor zorgt, kunt u het hebben voor nog veel meer appartementen.

Gabriel & Grant's Warm Minimalisme

Opgewaardeerd textiel

Dit kan betekenen kussens voor de woonkamer of beddengoed voor de slaapkamer. Door een kwaliteitsstof te gebruiken waar het telt, voelt een hele kamer meer luxe aan.

Opnieuw bewerkt vanuit een post oorspronkelijk gepubliceerd 9.17.15-NT