4 Kamers in 1: hoe een Scandinavische ruimtemultitasks

TOP 10 HEFTIGSTE EXECUTIEMETHODES! (Juli- 2019).

Anonim

Toen Catya Langvardt en haar drie kinderen naar hun appartement in Kopenhagen verhuisden, stonden ze voor een echte uitdaging: hoe combineer je een woonruimte, een werkruimte en slaapruimte voor zowel Catya als haar jongste dochter in een enkele kamer. Hier is hoe ze het hebben laten werken.

Twee andere kamers in het appartement werden gereserveerd zodat de twee kinderen van Catya elk een eigen kamer konden hebben. Dat betekende dat deze ruimte van 16 vierkante meter (of ongeveer 172 vierkante voet) veel functies moest bedienen: een gedeelde slaapkamer voor een volwassene en een 3-jarige, evenals een werkruimte en een plek voor de familie rond hangen.

Catya wendde zich tot stilist Mette Helena Rasmussen om haar te helpen het meeste uit de ruimte te halen. De oplossing van Mette was om kleinere zones in de ruimte te creëren. Vroeger werden de bedden juist in tegenovergestelde hoeken geplaatst, een beetje saai, slaapzaalgevoel, maar Mette creëerde een oplossing waarbij een boekenkast en een muur van ramen de ruimtes scheiden die aan Catya en haar dochter Maya Sol zijn gewijd, waardoor ze een beetje privacy krijgen .

Aan de andere muur biedt een reeks ingebouwde planken volop ruimte voor Catya's boekencollectie, evenals voor een televisie en een kleine werkruimte. Catya's bed, tegenover de muur met de televisie, dient als een plek voor het gezin om samen te komen en overdag tv te kijken. Noodgedwongen biedt de ruimte veel inspiratie om een ​​kamer dubbele (of drievoudige of viervoudige) plicht te laten doen en hoe je met minder goed kunt leven.

Bekijk meer foto's (inclusief voor en na foto's!) Op Bolig Liv.

Populaire Categorieën