4 manieren om met het schilderen van een afgerond plafond te werken

PLINTEN SCHILDEREN TIPS (Juli- 2019).

Anonim

Wanneer er geen duidelijk onderscheid is tussen waar uw muren eindigen en het plafond begint, kan een eenvoudig schilderijproject een zeer lastige mijnenveld worden dat bezaaid is met vragen als "Wat moet ik hier doen?"

Boven: deze Pacific Heights-thuisbasis van John K. Anderson zet verschillende oplossingen op om in dezelfde ruimte te werken.

Hoe gebogen of Cove Ceilings te schilderen

Er zijn vier beproefde manieren om het probleem met het afgeronde plafond aan te pakken. Bekijk deze foto's en ontdek welke het beste past bij je kamer en je doe-het-zelf-vaardigheidsniveau.

Patty Malone Designs

Optie 1: schilder alles in een lichte, zachte kleur.

Of uw gewenste neutrale warm, koel, puur wit of iets daartussenin is, een overal geverfde zachte kleur is de onfeilbare manier om een ​​kamer met gebogen plafonds te hanteren.

Stringdahl-ontwerp

Optie 2: Schilder gewoon de niet-gebogen wand.

Als sommige van de muren in uw kamer het plafond in een hoek ontmoeten, beschilder dan alleen die muren met een levendiger, opvallendere kleur. Laat de moeilijke afgeronde muur / plafond een neutrale kleur achter.

Sutro Architects

Optie 3: voeg een vorm toe.

Plaats een lijst of een stoelrail rond de kamer, iets langer dan uw afgeronde hoeken, om een ​​duidelijke scheiding tussen muur en niet-muur te creëren. Kies vervolgens complementaire kleuren of afwerkingen voor uw nieuwe gebieden.

Christian Hantschel

Optie 4: maak je eigen lijnen.

Sla de lijst over, pak wat tape en maak in plaats daarvan de architecturale afbakening met een scherp geschilderde rand.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.