5 geweldige huizen voor mensen die absoluut NIET bang zijn voor hoogtes

WE HELICOPTER BUNGEE JUMPED WITH WILL SMITH (over Grand Canyon) (Juli- 2019).

Anonim

Als u liever uw voeten stevig op de vaste grond houdt, kijk dan weg. Deze huizen hebben allemaal een geweldige stijl, geweldige uitzichten (en een vleugje duizeligheid). Bekijk ze eens.

Boven: dit concepthuis (lees: het is nog niet echt) heeft de naam - blijkbaar is Cliff's House ontworpen door het Australische Modscape. Het bestaat uit vier verticaal gestapelde verhalen en hecht zich vast aan de klif met "pinnen van geëngineerd staal". Niet voor bangeriken.

Je kunt zien waarom ze deze coole, Suffolk, Engeland de Balancing Barn hebben genoemd. Het is zelfs beschikbaar voor verhuur (het is geschikt voor acht)! Extra punten als je dapper genoeg bent om je kind onder die overhang te laten zwaaien.

Dit concepthuis genaamd Casa Brutale is uitgehouwen in de zijkant van een klif. Bekijk het zwembad op het dak en de eng-coole uitzichten op de designboom.

Dit is Eve, een van de Free Spirit-werelden in Vancouver Canada. Zij (en haar andere twee sfeerzusters) zijn beschikbaar voor verhuur als u niet bang bent om een ​​nacht of twee in de bomen door te brengen.

Het Cape Schanck-huis is ontworpen door Jackson Clements Burrows Architects om te profiteren van het adembenemende uitzicht op een nabijgelegen baai. Kijk uit, niet naar beneden! Dat is ons motto.