5 "Trends" verfraaien die gewoon blijven gaan en gaan

恋のバカンス ? アメリカ空軍音楽隊 "Pacific Trends" (April 2019).

恋のバカンス ? アメリカ空軍音楽隊 "Pacific Trends" (April 2019).

Anonim

SF Girl By Bay

Ik ben opgegroeid omringd door designmagazines, oude standaarden als Southern Living en Architectural Digest, maar ik denk dat het punt waarop ik echt enthousiast begon te worden over het versieren was toen old-school Domino voor het eerst zijn debuut maakte, in de zomer van 2005. Dus dat is tien jaar kijken naar foto's, kijken naar trends. Als ik die oude problemen doorneem zie ik veel dingen die een beetje verouderd lijken, maar ook, verrassend genoeg, veel dingen waarvan we misschien hebben gedacht dat ze trends zijn die nog steeds fris en actueel zijn. Hier zijn vijf "trends" van het interieur, die de verwachtingen hebben overtroffen en gewoon zijn blijven doorgaan.

Boeken op kleur.
Ik herinner me de eerste keer dat ik boeken zag die op kleur waren gerangschikt, vele vele jaren geleden, toen ik bedacht hoe het er zo fris en opgewekt uitzag. Ik had op dat moment geen idee hoe enorm veel van deze specifieke trend zou blijken te zijn. Degenen die ertegen zijn, beweren dat het rangschikken van uw boeken door de kleur van hun ruggengraat hen onmogelijk te vinden maakt en dat mensen die dit doen ijdele estheten moeten zijn. Ik geef toe dat ik dit in mijn eigen huis had gedaan, waarbij ik ontdekte dat het sorteren op kleur me echt hielp om dingen te vinden, omdat ik soms de kleur van de ruggengraat van een boek zou onthouden, maar niet de titel ervan. Misschien blijft daarom het ordenen van je boeken op kleur populair, ondanks het refrein van nee-zeggers. Of misschien is het gewoon omdat het er leuk uitziet.

Domino

Antiek meubilair bekleed met moderne stoffen.
De bank hierboven stond op de voorkant van het allereerste nummer van Domino. Om eerlijk te zijn, dat is een beetje waardoor ik verliefd werd op het tijdschrift. Er was iets zo vers en opwindends aan een ouder, meer traditioneel stuk dat nieuw leven kreeg met een opwindend, grafisch patroon. Fast-forward tien jaar en dit idee is nog steeds net zo charmant, en komt nog steeds overal naar voren.

Chris & Jenny's collectieve elegantie

Midcentury modern.
Ik denk dat toen de obsessie met Eames stoelen en haarspeldpoten en prachtige walnut credenzas jaren geleden begon, dat velen van ons dachten dat het een rage was. Hoewel je niet zoveel interieurs meer ziet die volledig MCM zijn, misschien omdat mensen niet het gevoel willen hebben dat ze in een Mad Men-set leven, vertoont de populariteit van deze meubelstijl geen tekenen van signalering.

Domino

Behang.
Na al die grote ontwerpen van de chintzy 80s was het behang al heel lang uit. En toen het comeback begon te maken, was iedereen een beetje schichtig, bang dat het een voorbijgaande bevlieging zou worden. Maar er is nog steeds veel behang in stijlvolle huizen, zij het in iets ingetogen prints.

Domino

Donkere donkere muren.
Herinner je je deze slaapkamer nog, van de prachtige Brooklyn brownstone van Jenna Lyons? Het maakte veel van ons die anders dachten over het schilderen van onze muren in een heel donkere kleur, of zelfs zwart. Toen ik een paar jaar later een post schreef over kamers met zwarte muren, zag ik het nog steeds als een trend - maar dit is een trend die geen tekenen van vertraging vertoont.

Zoals dit? Bekijk Decortrends die we niet kunnen stoppen

Opnieuw bewerkt vanuit een post die oorspronkelijk werd gepubliceerd 9.23.15-NT

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën