5 heerlijke manieren om eten te gebruiken als decor Inspiratie

Morning Routine (10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes) (Juli- 2019).

Anonim

10 Sandwich-gratis lunchideeën voor kinderen en volwassenen zowel + Whitney's Traditional meets Glamour Austin Apartment

Ik kwijl constant over de mooie voedselfotografie op The Kitchn en op een dag begon ik na te denken over manieren waarop ik twee van mijn grote liefdes kon combineren: decor en eten. Ze zeggen dat inspiratie overal vandaan komt, dus hier zijn mijn suggesties voor hoe je decor inspiratie kunt putten uit de dingen die je eet.

Denk na over verhoudingen. In de Bento-box hierboven is een groot deel van het voedsel neutraal gekleurd (rijst, vis en koekjes), maar er is een visuele punch met een handvol rijpe frambozen en wat edamame. In decor, het werkt ook goed om je basis relatief neutraal te houden, het toevoegen van grote doses van een of twee kleuren en accenten van anderen. Onze oprichter, Maxwell Ryan, stelt voor om de 80-20-regel te gebruiken, wat betekent dat als je 80% van een kamer in neutrale kleuren decoreert, je met de andere 20% heel kleurrijk kunt worden. Maar als u vragen hebt of van dat patroon wilt afwijken, waarom zou u dan niet met voedsel experimenteren? Bekijk welke combinaties en verhoudingen in een klein gebied werken voordat je naar een hele kamer afstudeert. Het is een keer dat het goed is om met je eten te spelen!

10 van de beste toepassingen voor Canning Jars + Keila's Deliciously Colorful DIY Style

Overweeg het kleurenpalet. Ik heb de neiging om naar koelere kleuren in mijn huis te neigen, en een combinatie van oranje en beige was geen kleurenschema dat ik ooit had overwogen. Zelfs de woorden die hierboven zijn geschreven, registreren me als saai en ik denk dat ze beelden hebben opgeroepen van donkere, slordige kleuren. Maar toen ik zag hoe fris en levendig die combinatie kon zijn, dankzij de naast elkaar geplaatste gedroogde abrikozen en granen, moest ik er nog eens over nadenken. Kijk naar de voedingsmiddelen waar je van houdt, en zie welke onverwachte kleuren- en kleurencombinaties je eruit kunt stelen.

Hoe maak je gemakkelijk Chia Jam met Any Fruit + Traci's Incredible South Pasadena Craftsman

Omarm rijke kleuren. Sommige van de mooiste voedingsmiddelen zijn die met rijke, verzadigde kleuren. Denk aan heerlijke aardbeien, groene boerenkool en stralende erfstuktomaten. Zelfs als je een kleurenfobe bent, kun je nog steeds inspiratie opdoen uit de rijke kleuren van je favoriete voedsel. In beide bovenstaande foto's is het levendige rood zowel getemperd als gemarkeerd door de witte achtergrond, terwijl houten accenten de kleur een "natuurlijker" gevoel geven. (Althans, dat is het geval in de bovenstaande kamer, wat is meer "natuurlijk" dan heerlijke aardbeien?)

Recept: Gevulde aubergines met Herbed Bulgur + Tommy & Todd's Bohemian Chic-collectie

Denk aan kleurenmengsels. Hoewel er uitzonderingen op de regel kunnen zijn, is een plaat met monochroom voedsel ongeveer net zo saai als een monochrome ruimte. Foodstylisten en chef-koks weten dat een combinatie van kleuren de ogen meer zal verleiden dan een homogene brij. Zelfs als je kamer meestal één of twee kleuren heeft, overweeg dan een beetje peterselie toe te voegen (of in dit geval peterselie, koriander, lente-uitjes en granaatappelzaden) om het op te fleuren.

Recept: No-Bake Sunflower Haverrepen + Wereldwijd grondgebied van Rebecca & Eric

Denk aan texturen. Eten is decor is zowel interessant door textuur gemaakt. Soms is het spul waarmee je werkt alleen al op basis van het palet niet zo interessant, maar als je de texturen door elkaar haalt, wordt het opeens een stuk leuker.