5 eenvoudige manieren om energie toe te voegen aan uw huis

10 LEUKSTE PROEFJES! (April 2019).

10 LEUKSTE PROEFJES! (April 2019).

Anonim

Monique & Stu's Bright Happy Family Home in Melbourne

Zelfs als je van je huis en je spullen houdt, zijn er momenten waarop je huis stil kan staan. Het wordt maar al te gemakkelijk een plaats van routine, of het voelt gewoon alsof er iets is dat niet goed werkt. Als je huis een uitbarsting van energie nodig heeft, zijn hier vijf eenvoudige dingen die je kunt doen om het een beetje pit te geven.

Het gelukkige huis van de Pineapple huisvrouw

Gebruik geuren. Zelfs als u gewend bent om aroma's toe te voegen aan uw huis, denkt u misschien niet na over de soorten effecten die uw favoriete geuren op u hebben. Zoek naar energieke geuren. Citrusgeuren zijn bijzonder energiek (we zeggen "zestig" om een ​​reden), net als rozemarijn, pepermunt en eucalyptus. Als je je traag voelt, denk er dan over om een ​​paar uur van de vanille, lavendel en jasmijn af te stappen. Dit zijn extreem kalmerende geuren die je misschien op je gemak stellen, maar ze zullen niet veel pep toevoegen aan je stap.

Steph & Phil's Reimagined Victorian

Gebruik kleur. Onverwachte uitbarstingen van kleur zijn geweldig voor het stimuleren van de ogen, en daarmee de geest. Levendige kleuren hebben de kracht om onverwacht en zeldzaam te zijn en om die reden trekken ze onze aandacht en maken we ons alerter. Gooi een warmroze tafelkleed over de tafel, gooi een oranje kussen op de bank of neem een ​​tijdje een kijkje in een levendige groene plant. Geniet van de rijke kleuren en omarm tijdelijk het niet-neutrale.

De unieke stijl van Ricky & McCary

Denk aan je stapels en accessoires. Als uw goederen te overvloedig zijn, kunnen ze de stroom van een ruimte verstoppen en het zwaar laten aanvoelen. Als u het beeld lichter maakt, wordt uw huis aanzienlijk nieuw leven ingeblazen. Denk aan het seizoensafhankelijk roteren van kunst, of het opbergen van een plank in een kast met extra accessoires die je kunt 'kopen' als je de behoefte voelt om dingen te veranderen. Alleen omdat je ervan houdt, en alleen omdat je het bezit, wil dat nog niet zeggen dat het te allen tijde moet worden getoond.

Zelfs als je er goed aan doet om je stapels en accessoires op een gezond aantal te houden, denk er dan over om ze regelmatig te verplaatsen. Dit zal je helpen ze met frisse ogen te zien, en het geeft je ruimte een nieuw gevoel, zelfs als alle dingen hetzelfde zijn.

Harmonious Home van een art-lover

Overweeg de stroom van de kamer. Het nieuwste boek van Apartment Therapy, Complete + Happy Home, en het vroegste boek, The Eight-Step Home Cure, hebben beide gedeelten gewijd aan het uitzoeken hoe de stroom van een ruimte kan worden verbeterd. Vanzelfsprekend denken we dat dit een belangrijk element is in het hebben van een functioneel, gezond huis! De subtiele bewegingen die ons lichaam maakt, hebben in feite een aanzienlijke invloed op onze mentale toestand. Als u wuift, dobbert, ontwijkt, stopt of steeds in het nauw gedreven bent, heeft uw kamer mogelijk niet de beste meubelindeling. Neem de tijd om te zitten en uw kamers te schetsen en kijk of u enkele manieren kunt verzinnen om de doorstroming te verbeteren.

Colleen en Jonathan's Modern DC Townhouse

Doe iets energieks in uw huis. Deze is een no-brainer. Een huis is meer dan alleen een ruimte - het is een plek waar het leven gebeurt. Als je echt wat energie aan je huis wilt toevoegen, doe dan iets energieks. Speel met je kinderen, zet de muziek op en dans, doe wat yoga, speel spelletjes met vrienden, kook een diner - wat het ook is dat je opstaat en in beweging zet. In de loop van de tijd zul je mentale associaties ontwikkelen tussen de ruimte en de activiteiten die je daar uitvoert, dus als je hoog energetisch bent, zal je huis dat ook zijn.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.