5 Ideeën om te stelen van het Los Angeles Home van SFGIRLBYBAY

Río y Cañón San Gabriel en ciudad Azusa, California. (April 2019).

Río y Cañón San Gabriel en ciudad Azusa, California. (April 2019).

Anonim

Refinery29

De favoriete West Coast-ontwerpblogger, Victoria Smith, de maker van SFGIRLBYBAY, heeft recentelijk enkele snaps van haar nieuwe Echo Park gedeeld op haar bekroonde blog. In een shoot georkestreerd door Refinery29, schijnt het kleine maar perfect gevormde huis. Het viel me op dat, terwijl de ruimte zo perfect Victoria is, er verschillende slimme ideeën gaande waren die we kunnen stelen.

Refinery29

1. Built-Ins heersen Supreme
Een muur met planken is niets nieuws, maar het viel me op hoeveel impact (en bruikbaarheid) ze bieden in een kleine ruimte. Door het verliezen van een voet of zo van lengte, krijgt de woonkamer zoveel opslagruimte. Victoria heeft geen tv, maar je kunt deze ook gemakkelijk in deze muur monteren.

SFGIRLBYBAY

2. Flexibele plaatsing voor flow en functie
Er is geen manier om een ​​aantal fauteuils, zelfs kleine, in deze ruimte te laten werken; de woonkamer leidt direct naar de andere delen van het huis, en de toegang zou worden belemmerd. Victoria lost het probleem op met verschillende Marokkaanse lederen poefs, die kunnen worden gebruikt als extra zitplaatsen voor de gasten en weggestopt onder de salontafel wanneer niet in gebruik.

Refinery29

3. Gebruik wat u hebt
Dit kookeiland? Het was vroeger een bureau en voegt nu ruimte en stijl toe aan Victoria's keuken, terwijl de ruimte flexibel blijft door het ontbreken van een permanent eiland. Zie ook: Victoria's prachtig eclectische eetkamerstoelen, die laten zien dat dingen niet moeten matchen om er perfect uit te zien.

Refinery29

4. Hangers Bespaar ruimte (en kan worden bedrogen)
Ik denk altijd dat hanglampen aan het bed - in plaats van tafellampen - een geweldig idee zijn, waardoor je een gevoel van schaal in een slaapkamer krijgt en je nachtkastje bespaart. En u hoeft niet eens de moeite te doen om ze in te pluggen! Victoria's slaapkamer bewijst dat een interessant armatuur, een plafondhaak en een plintaansluiting alles zijn wat je nodig hebt om impact te creëren.

Refinery29

5. Overweeg een roterende galerij
In het kantoor van Victoria - de thuisbasis van SFGIRLBYBAY - creëert een eenvoudig touw-en-klemsysteem een ​​roterende galerijwand van soorten. Het is perfect voor een thuiskantoor waar inspiratie regelmatig moet worden bijgewerkt, maar ik denk dat het net zo goed in een hal of keuken of voor kinderkunstwerken kan werken.

Bekijk meer foto's van Victoria's huis van Refinery29 en SFGIRLBYBAY.

Populaire Categorieën