5 cadeau-ideeën voor moederdag voor moeders huis

Anonim

Om Mother's Day te vieren, overweeg dan om van je moeder een zoet geschenk voor haar te maken. Hier zijn enkele cadeau-ideeën voor de ruimte van mama die kleurrijk en leuk zijn! Sommige hiervan kunnen ook een beetje DIY inspireren. Check ze na de sprong!

Botella Decanters (beschikbaar bij CB2)
Geef je moeder een set eenvoudige, praktische en milieuvriendelijke glazen karaffen. Perfect voor haar om te gebruiken als hervulbare flessen water voor gasten of haarzelf.

Pantone-mokken (verkrijgbaar bij A + R) Fris keukengerei op met leuke en * zeer * kleurrijke mokken in Pantone's populaire kleurenweegschaal.

Gesprekstom (beschikbaar bij Anastays Etsy shop of Urbanic Paper Boutique)
De Conversation Tin is perfect voor entertainment en staat vol met grappige, eenvoudige en leuke vragen om vrienden en familie te vragen.

Een silhouetportret (beschikbaar bij Cut Arts)
Dit is een attent geschenk! Stuur een familiefoto in om een ​​aangepast silhouet voor mama te maken. Dit kan ook een leuke DIY zijn.

Aromatherapy Growing Kit (verkrijgbaar bij Red Envelope) Dit zoete cadeau geeft mama een ontspannen sfeer. Bovendien is het trio van plantenbakken neutraal en textuur voor elke ruimte.

Bekijk meer cadeau-ideeën van Apartment Therapy:

  • 9 doe-het-zelf cadeau-ideeën om een ​​sprong op de vakantie te krijgen
  • Gifts From The Heart: Coupons of Promise

  • Last Minute stijlvolle geschenken

Populaire Categorieën