5 Nieuwe en ongebruikelijke plaatsen om een ​​fotolijst op te hangen

? 5 Creative Ways To Salvage And Reuse Old Doors Into Unique Household Items ? (Juli- 2019).

Anonim

Walls. Hoe saai, toch? Ik bedoel, iedereen hangt tegenwoordig zijn kunst aan muren. Jij ... je hebt iets anders nodig. Of je nu meer kunst hebt dan muren of gewoon een avontuurlijke stijl en geest, hier zijn een handvol oppervlakken rondom je huis waarvan je misschien niet dacht dat het een frame ophing.

1. Hang het op het doucheglas

Boven: deze is een illusie - het frame is eigenlijk opgehangen aan het plafond in deze badkamer van Westbook Interiors. Bedek de achterkant van het frame met patroonpapier voor een extra detail. En doe dit alleen met een goedkoop frame en verwisselbare prints - vocht is niet bepaald de beste vriend van Fine Art.

2. Hang het aan de deur

Bekijk dit Nelly Duff-stuk in een kamer van huis tot huis. Een kranshaak zal je helpen als je geen toestemming hebt (of niet wilt) om in de deur zelf te boren.

3. Hang het op de boekenplank

Eclectisch en onverwacht. Gebruik een kleverige bevelhaak als je liever geen spijker in het meubel steekt. Er zijn nog meer tips voor het ophangen van kunst aan boekenkasten op One Kings Lane.

4. Hang het op een venster

Als u uw schilderijen leuker vindt dan uw mening, dan is dit de oplossing voor u. Jonathan Adler en Simon Doonan probeerden het uit in hun graven in New York, met een paar in het oog springende stukken zoals te zien in deze foto van The Coveteur

5. Hang het in de open haard

Versier je niet-werkende open haard met prachtige kunstwerken, zoals Arran Russell en Jacqui Lewis in hun huis op Design * Sponge. Ik ben dol op het idee om ook een kleine lettertjes helemaal aan de achterkant van de vuurkist te hangen.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën