5 kamers die nagel-op-toon decoreren

C-TV: Couleur LoCALe januari 2019 (Juni- 2019).

Anonim

Ligt het aan ons of zijn de kleuren echt officieel uitgespeeld? Vergis je niet, we houden net zo veel van een goed kleurgebruik als de volgende designliefhebber. Maar als elke kamer een knal kleur heeft, voelt de stylingtactiek goed, saai.

Als u op zoek bent naar een alternatief, kunt u overwegen om de toon-op-toon te versieren. Blijkt dat het gebruik van één kleur in uw hele ruimte onverwacht, impactvol en volledig Instagrambaar is.

Laten we één ding duidelijk maken: deze trend is trouwens niet voor ontwerpamateurs - of muurbloemen. Het vereist lef, betrokkenheid en natuurlijk een goed oog voor design. De zeven kamers hieronder bieden een masterclass in tonaal ontwerp:

1. A + in asymmetrie

Nerveus zal je kamer er te matchy-matchy uitzien? Neem een ​​pagina uit het boek van Hôtel Bienvenue en speel rond met symmetrie. De uitgebalanceerde lichten zien er vreemd uit, maar zijn niet slordig.

2. Ultra-violet

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door jackmilenkovic (@jackmilenkovic) op

Vergeet het leven door een roze bril te bekijken. Na het zien van Jack Milenkovic's 'gram, smachten we naar la vie en purple.

3. Patroonspel

Waarschuwing: deze ontwerpbeweging is niet voor beginners. Een dekenpatroon zoals deze optie van The Rug Company en Paul Smith kan uw klankruimte een extra schok geven.

4. Tangled Up In Blues

Een eenvoudige manier om tonale grootheid te bereiken, is door je muren en deur te schilderen. Deze marine kamer, met dank aan Farrow & Ball, ziet er geraffineerd en niet gotisch uit.

Welkom in de donkere kant van het kleurenwiel.

5. Prachtig in het wit

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door CARMEN DE KLERK (@carmen_deklerk) op

Zoals Carmen Deklerk bewijst, zijn wit-op-witte kamers niet saai. Sterker nog, ze zijn behoorlijk chique en sereen.

Populaire Categorieën