5 geheime wapens van de sobere decorateur

Things Mr. Welch is No Longer Allowed to do in a RPG #2301-2450 (April 2019).

Things Mr. Welch is No Longer Allowed to do in a RPG #2301-2450 (April 2019).

Anonim

Slimme binnenhuisarchitecten weten dat je niet veel geld hoeft uit te geven om een ​​huis te hebben dat er geweldig uitziet. Je hebt gewoon een paar trucjes nodig om je te helpen.

1. Sprayverf.
Spray paint is een design-werkpaard en een geweldige manier om iets een nieuwe look te geven zonder echt iets nieuws te kopen. Gebruik het om vondsten uit de kringloopwinkel te redden, om IKEA-stukken aan te passen, of gewoon om iets te geven dat je al een beetje een update bezit.

→ 10 Easy DIY Home Decor-ideeën voor overgebleven spuitverf

- Maak kennis met je nieuwe beste DIY-vriend: koperspuitverf

2. Neem contact op met papier.
Als je, als je 'contact met papier' hoort, denkt aan die verschrikkelijke jaren 70 houtnerf-plankvoering, is het misschien tijd om de kleverige dingen nog een keer te proberen. Net als spuitverf kan contactpapier een geweldige manier zijn om goedkope stukken aan te passen of nieuw leven te geven aan degenen die al in bezit zijn.

→ 10 Neem contact op met Paper DIYs waarop we vastzitten

→ 6 slimme manieren om keukenkasten aan te passen met contactpapier

→ IKEA + Contact Paper = DIY Magic

3. Planten.
Planten voegen direct kleur en textuur en levendigheid toe aan een ruimte, en ze hoeven niet veel geld te kosten. Er is een reden dat kamerplanten op een grote manier terugkomen.

→ Een overvloed aan planten in elke kamer

4. Craigslist.
Het is misschien niet de gemakkelijkste site om te zoeken, maar deze lokale lijstservice is een onschatbare bron voor zuinige decorateurs. Bij het bladeren door de bronnen van onze huistherapietochten, heb ik herhaaldelijk gemerkt dat mensen een aantal geweldige dingen op deze site vinden.

→ Een Craigslist Pro deelt zijn koop- en verkoopgeheimen

5. De dingen die je al hebt.
Creatieve binnenhuisarchitecten weten dat het ding dat je nodig hebt om je huis te transformeren soms precies onder je neus zit. Als je het je niet kunt veroorloven om nieuwe dingen te kopen, waarom zou je dan de dingen die je al hebt niet met elkaar vermengen?

→ Winkel uw huis: 10 manieren om te lenen van andere kamers

→ Hoe het herschikken van uw meubels ervoor kan zorgen dat u opnieuw van uw huis houdt


Opnieuw bewerkt vanuit een bericht dat oorspronkelijk werd gepubliceerd op 10.2.15-NT

Populaire Categorieën