5 NYC-must-sees onder de radar voor ontwerpliefhebbers

The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing (Juni- 2019).

Anonim

Vraag iemand wat te doen in NYC en je krijgt een uitgebreide lijst met beroemde musea, evenementen en restaurants. Maar wat als u een dagje weg wilt zijn van de drukte en even een reisgids wilt gaan maken? Probeer deze minder bekende sites en activiteiten om nog meer New York-smaak te krijgen.

Kleine rode vuurtoren

Ik ben betoverd met deze gepensioneerde vintage vuurtoren weggestopt onder de George Washington-brug. Het is gelegen aan een prachtige strook van riverfront park en helemaal de moeite waard de ingrijpende wandeling vanuit de metro. Neem een ​​picknick mee, je tennisracket of je fiets! Er is heel veel te doen voor en na je foto hier.

Het betoverende verhaal van de kleine rode vuurtoren

Tenement Museum

Deze fascinerende tour neemt je mee door een bewaard gebleven LES-huurkazerne, nog steeds gevuld met meubels en persoonlijke spullen van de families die er rond de eeuwwisseling woonden. Het is één ding om de feiten te kennen over de krappe wijken en uitdagende levens van veel immigranten uit New York; het is een ander om in hun kleine ruimtes te duiken en hun realiteiten voor jezelf te zien.

→ Informatie tenementmuseum

Roosevelt Island Tram

Wil je de stad uit gaan (soort)? Veeg met je Metrocard voor toegang tot de antennetram met expressdienst naar Roosevelt Island - een reis van minder dan vijf minuten. Eenmaal daar kun je de overblijfselen van het pokkenziekenhuis bekijken, rondhangen bij de noordpuntvuurtoren of gewoon een wandeling maken over de 35-blokken lengte van het eiland en genieten van het uitzicht.

Lonely Planet schreef hier alles over.

Merchant's House Museum

Voor een oudere en meer aristocratische momentopname van het historische dagelijks leven in NYC, bekijk het Merchant Museum. Dit vier verdiepingen tellende huis van de goedwillende Tredwell-familie werd gebouwd in 1832. Het is bewaard gebleven met de originele meubels van de familie en bezoekers kunnen ook een bezoek brengen aan de privétuin. Dit huis is vooral interessant vanwege de locatie: Bond Street. De buurt was in volle bloei toen het huis werd gebouwd dankzij de "uptown" -locatie (dit was voordat de Upper East Side werd wat het nu is), maar een paar decennia later begon de overgang naar voornamelijk werkplaatsen en saloons. Nu is dit gebied natuurlijk weer trendy (in feite is dit museum blokken van de kantoren van de appartementstherapie).

Merchant's House Museum

Flushing Meadows Corona Park

Ga naar dit openbare park in Queens (het voormalige huis van Shea Stadium) om de koele restanten uit de ruimtetijd van de Unisphere en het paviljoen te zien die werden gebouwd ter ere van de Wereldtentoonstelling van 1964. Daarna kunt u rondhangen en genieten van het groen en het meer (u kunt zelfs een boot huren!) Of de Queens Zoo bezoeken. Het is een leuke afwisseling van de drukte in Central Park.

Flushing Meadows Corona Park-info

Okay New Yorkers, welke andere weinig bekende sites zijn jouw favorieten?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën