5 manieren om een ​​frameloze spiegel op te kleden

Montage blinde ophanging spiegel of glazen schrijfbord | Glazz.nl (Juli- 2019).

Anonim

Spiegels zijn als een geheim wapen voor je huis, waardoor alles lichter, helderder en - zoals magie - meteen groter wordt. Zelfs als de enige spiegel die je kunt bemachtigen iets kleins en duidelijks is, zijn er doe-het-zelf manieren om het iets extras te geven, als je geïnteresseerd bent. Variërend van permanente fixes tot iets alleen voor de nacht, hier zijn 5 verschillende manieren om een ​​frameloze spiegel aan te kleden.

1. Met een takje groen, zoals Sandra Lundin deed met haar aan de muur gemonteerde ronde spiegel. Ze gebruikte Pistacia, maar Eucalyptus of Italiaanse Ruscus zou net zo mooi zijn.

2. Door een eenvoudige standaard te bouwen van onafgewerkte pijnbomen, zoals Caitlin deed op The Merrythought voor haar lange rechthoekige spiegel.

3. Door het op te hangen met wat snoer. Zie hoe deze DIY op FrkHansen wordt gedaan.

4. Met een op faux geschilderd frame. Ik bedoel, je hebt een spiegel zonder kader, dus waarom zou je het niet zelf doen, zoals ontwerper Kara Paslay deed op haar blog. Het kan ook leuk zijn om op frame-details te tekenen met een Sharpie, die u gemakkelijk kunt verwijderen met een droog wisteken wanneer u klaar bent om het te wijzigen.

5. Met een touwframe. Koningin Martha (Stewart, voor niet-ingewijden), laat ons zien hoe het met cementlijm gebeurt.