5 manieren om elke kamer meer fotogeniek te maken

TOP 10 RAARSTE DIEREN (Juli- 2019).

Anonim

Magali & Bart's Soulful Belgium Retreat

Je hebt de 'glimlach met je ogen'-selfie geperfectioneerd, maar op de een of andere manier zien de foto's die je van je ruimte maakt altijd een beetje weg. Verkoop ze niet kort! Probeer deze trucjes om er zeker van te zijn dat de foto's die u maakt van uw ruimte net zo lekker zijn en maak u klaar voor mensen die graag binnenkomen.

Duidelijke rommel

Om te beginnen moet uw kamer er goed uitzien of is uw foto onwaarschijnlijk! Je bent misschien zo gewend om naar de dingen in je kamer te kijken dat je niet beseft hoe het er voor anderen uitziet. Probeer deze truc: verwijder elk oppervlak dat zichtbaar is in je foto en plaats de dingen vervolgens strategisch terug. Als u twijfelt, vergist u zich aan de schaarse kant. Een bewoond huis ziet er goed uit, maar een foto kan echt extra dingen benadrukken, dus denk goed na voordat je naar de camera reikt.

Jane & Dan's multifunctionele Live / Work Studio

Beoordeel uw hoeken

Je wilt dat de kijker de kamer opmerkt, niet de ongemakkelijke hoek waarop je de foto hebt genomen. Dit is niet het moment om artistiek te worden. De meest succesvolle foto's worden meestal genomen op ooghoogte en rechtuit of op een enigszins afwijkende hoek. Probeer symmetrie te laten zien als je kunt - het is altijd een lust voor het oog. Onthoud dat als je meubels of decor moet verplaatsen om je lichaam en camera te krijgen waar je moet zijn, dat is oke. Het extra werk zal uiteindelijk de moeite waard zijn.

Zoek een onderwerp

In kamers zonder mensen of huisdieren kan het een uitdaging zijn om eerst te weten waar naar moet worden gekeken. Dat is waar uw standpunt als de fotograaf in het spel komt. U mag beslissen wat het belangrijkste is op deze foto. U doet dat door de foto in te kaderen om strategische items op te nemen (en uit te sluiten) en door te bepalen wat u op de voorgrond of op de achtergrond van uw opname moet plaatsen. Een goede foto zou één of twee hoofdzaken moeten hebben die eruit springen, dus pas het aan totdat het zich voldoende geconcentreerd voelt om niet te overweldigen.

Scott & Kristan's Inspirerende Arts District Loft

Schuif de stijl niet uit de weg

Een ruimte stylen is niet vals spelen, maar het er gewoon zo goed mogelijk laten uitzien. Objecten groeperen, kleur of accenten toevoegen en dingen uit andere kamers binnenhalen (niemand hoeft te weten dat het er niet altijd uitziet!) Zijn altijd geweldige strategieën. Kun je een klein beetje detail toevoegen aan je opname? Het is altijd leuk om een ​​idee te krijgen van de persoonlijkheid van de kamer - dit maakt de fotomijlen interessanter.

→ Uw stijl weergeven: het perfecte vignet maken

Voer een paar aanpassingen na de foto uit

Een beetje opheldering hier en bijsnijden kan een heel eind betekenen voor het professioneel maken van een foto. Zelfs eenvoudige fotosoftware heeft eenvoudige instellingen voor kleine aanpassingen, dus u moet absoluut profiteren van die filmmagie. Praat niet met al deze andere, meer tijdrovende stappen en faal daarna nog een paar minuten om je foto echt te perfectioneren. Als je bent geïntimideerd om fotobewerking te proberen, beschouw dit dan als je uitdaging. Speel rond; het is niet moeilijk. We beloven.