5 van de Wildest Interiors van 's werelds Wildest Decorating Magazine

Words at War: The Veteran Comes Back / One Man Air Force / Journey Through Chaos (Juli- 2019).

Anonim

Ik heb een speciale liefde voor de Russische versie van Architectural Digest, die consequent enkele van de wildste, meest verrukkelijk ongewone interieurs die ik ooit heb gezien publiceert. Als er iets in mijn Pinterest-feed is waardoor ik een dubbele take maak, is de kans groot dat deze mensen erachter staan. Hier zijn vijf van hun meest wonderlijk vreemde plekken, van huizen over de hele wereld.

Boven: je huis staat vol met robots en je hebt een zachte koffietafel. Dit is de toekomst. Of misschien is het gewoon een heerlijk appartement in Londen dat een hele lotta-persoonlijkheid in een ruimte van slechts 270 vierkante voet propt.

Ik waardeer dat taxidermie niet ieders kopje thee is - en geen van beide is helder, helder paars. Maar ik daag je uit om naar deze ruimte te kijken en geen enkele reactie te hebben. Van het huis van een modeontwerper in Provins, Frankrijk.

Als kleur jouw ding is, dan kan dit appartement in Lissabon je in paroxysmen van vreugde sturen.

Deze Russische klant vroeg zijn architect om een ​​huis te ontwerpen zoals het huis dat hij in Gone with the Wind had gezien. Het resultaat? Een 'zuidelijk' huis, gefilterd door een ouderwetse, kleurrijke bohemien-esthetiek. Met andere woorden: uniek en raar en gewoon heerlijk.

Stel je voor dat Alice in Wonderland in een Tiffany-doos zit en je hebt iets in de buurt van het gekke wonder dat deze Londense thuis is. Het is niet helemaal zoals alles wat je ooit eerder hebt gezien, maar op de best mogelijke manier.