# 58 - Janell's Fun komt tot rust

З п'ятої до сьомої: Час коханців (Juli- 2019).

Anonim


Wedstrijdpagina en alle inzendingen

Naam: Janell M.
Locatie: Upper Marlboro, MD
Type: 2-slaapkamer / 2 badkamer loft condominium

Waarom ik kleur gebruik:

Ik gebruik kleur omdat het een ongelooflijk vervoermiddel is en het doet wonderen bij het dicteren van mijn humeur. Na een dag hard werken, is het geweldig om thuis te komen en te ontspannen in een kamer geschilderd in een kleur waardoor ik me gelukkig, ontspannen, opgewonden of wat dan ook voel dat ik op dit moment wil voelen.

Elke kamer in mijn flat is geschilderd in een kleur die ik aanbid en die me een comfortabel gevoel geeft, en de inrichting van elke kamer illustreert een ander aspect van mijn persoonlijkheid. Het voelt geweldig om in een ruimte te leven die op mijn best echt representatief voor mij is.

2 goede kleurentips:

1. Kies kleuren waaruit je een soort van vreugde, vrede of plezier haalt. Ik ben ervan overtuigd dat kleur de stemming beïnvloedt. Elke kleur die ik bij mij thuis kies, heeft een positieve invloed op mijn humeur. Mijn slaapkamer is bijvoorbeeld in twee tinten salie geverfd en geaccentueerd met taupes, bronzen en bruin. Die kleuren herinneren me aan rust en zorgen er daarom voor dat ik me vredig en ontspannen voel. Dus elke keer als ik mijn kamer binnenstap, voel ik me natuurlijk op mijn gemak vanwege de aardse tonen van de kamer.

2. Kies een of twee hoofdkleuren voor uw kamer, maar accentueer de kamer met patronen of afdrukken met complementaire kleuren. Je hebt misschien niet genoeg kamers in je huis die helemaal gewijd zijn aan AL je favoriete kleuren, dus het accentueren van kamers met meer van je favorieten is een goede manier om ervoor te zorgen dat geen van je prachtige favoriete kleuren worden weggelaten. En als je het moeilijk vindt om een ​​kleur te kiezen voor je kamer, laat je dan inspireren door iets dat je van plan bent in die kamer te doen --- een kleurrijk tapijt of muur opknoping, een vaas, kussens gooien, ALLES! Je hebt die accessoires met een reden gekocht! Laat ze zien!

2 goede kleurenbronnen:

1. Het klinkt misschien raar, maar een van mijn favoriete kleurbronnen is mijn eigen kast. Ik koop altijd kleding die ik absoluut aanbid in een reeks kleuren. Mijn eetkamer is turkoois geschilderd omdat ik dol was op een turquoise trui die ik een paar jaar geleden had gekocht. Ik wist toen dat iets in mijn huis groenblauw of turkoois zou worden!

2. Mijn andere favoriete kleurenhulpmiddel is mijn lokale bouwwinkel. De verfstalen zijn gerangschikt op kleur, dus het stelt echt tonnen opties allemaal op één plek. Bovendien kun je de voorbeeldkaarten mee naar huis nemen en zien hoe ze werken met de verlichting in je kamer, de bestaande meubels, enz. Je kunt echt een knaller hebben in Home Depot of Lowe's!