6 overtuigende redenen om het decor te verdubbelen

Dragnet: Big Gangster Part 1 / Big Gangster Part 2 / Big Book (Juli- 2019).

Anonim

We hebben het eerder gehad over de kracht van drie, maar soms zijn twee slechts het ticket. Hier zijn enkele geweldige redenen waarom verdubbeling van je inrichting een goede zaak is.

Dimensie : Hierboven bedekte Carlos Mota een tamelijk platte buitenspiegel boven een open haard met een sierlijke ronde spiegel die uit de muur tevoorschijn komt en de aandacht vestigt op zichzelf.

Chris & Jenny's collectieve elegantie

Symmetrie : een decor dat zichzelf perfect weerspiegelt, is een krachtig hulpmiddel dat een gevoel van veiligheid, orde en vrede creëert.

Flexibiliteit : met twee salontafels of voetenbankjes kunt u de kamer naar behoefte configureren (zoals te zien in deze kamer ontworpen door Peter Dunham). Samengedrukt fungeren ze als één, maar wanneer gasten in de buurt zijn, scheidt het meubilair delen en heersen als extra zitplaatsen of tafels voor snacks, zelfs aan tegenovergestelde zijden van de kamer.

Laurens Bright & Bold Chicago Apartment

Warmte : meerdere textielsoorten in één ruimte zijn uiterst praktisch. Het is handig om een ​​deken in het midden van de winter te hebben als je een beetje fris bent, of gebruik meerdere raambehandelingen om de tocht te weren. Gelaagde stoffen geven de kamer ook een warme, ontspannen sfeer.

John's Gray-Hued Victoriaanse Cottage

Contrast : door twee lagen te lijmen, ontstaat een direct contrast tussen twee objecten in de buurt van elkaar. Soms is het een tegengestelde textuur die in het spel is, zoals met de neutrale jute en het rode traditionele tapijt van John's Victorian Cottage. Het is ook een geweldige plek om met patronen te spelen.

Impact : hierboven hing architect Shamir Shah een ingelijste foto's in zijn woonkamer in New York. De set maakt meer een statement en dekt meer onroerend goed dan een kunstwerk kan doen.

Populaire Categorieën