6 Ontwerplessen uit het Manhattan-appartement van Nate Berkus

Full House Take 2: Full Episode 32 (Official & HD with subtitles) (April 2019).

Full House Take 2: Full Episode 32 (Official & HD with subtitles) (April 2019).

Anonim

Het oktobernummer van Architectural Digest bevat het onlangs opnieuw ontworpen huis van interieurontwerpers Nate Berkus en Jeremiah Brent en hun jonge dochter, Poppy. De foto's van het Greenwich Village appartement zijn prachtig, vol met de kenmerkende ontspannen verfijning die we van Berkus mogen verwachten, wiens eerdere huizen ook op Apartment Therapy te zien waren. We kunnen allemaal van dit getalenteerde paar leren; lees verder voor zes design-afhaalrestaurants vanuit hun stijlvolle huis.

Consistentie van kleur
Wat mij het eerst opviel in het huis van Berkus en Brent is het superdichte kleurenpalet. Zoals de foto hierboven laat zien, is er weinig in deze ruimte dat niet wit, zwart, grijs, goud of hout is. Zoals je zult zien, wordt dit schema door elke kamer in het huis gedragen - een zekere manier om flow in een ruimte te creëren.

Een weefselmix
Zoals de meeste grote ontwerpers, begrijpt Berkus het belang van textuur in een ruimte en mengt het in bijna elke ruimte om dingen interessant te houden. In de eetkamer hou ik van de manier waarop de rustieke houten tafel tegen het zachte, glanzende leer van de eetkamerstoelen speelt. Een vignet van interessante, neutrale maar textureel gevarieerde objecten op de tafel onderstreept de les verder.

Herhaling
Niet alleen van kleur, maar ook van patroon! De vloer in de kleedkamer echoot de wandtegels in de hoofddouche (en herinnert me ook aan het superkoelachtige omringende haardvuur dat in dit shot te zien is), waardoor ruimtes ontstaan ​​die met elkaar in verband staan.

Glam is goed
In kenmerkende Berkus-stijl biedt de keuken van het paar een goede dosis glamour. Glanzende zwarte kasten omlijsten het adembenemende kopereiland perfect, wat bewijst dat zelfs in utilitaire ruimtes een schijnglans nooit mis gaat.

Casual toon voor casual ruimtes
Het is niet allemaal een stijve formaliteit in het huishouden van Berkus en Brent. In deze foto van de familiekamer werd ik getroffen door de ongedwongen plaatsing van de kleden - twee smalle lopers in een hoek ten opzichte van elkaar, in plaats van een enkele rechthoekige - en hoe goed het werkt om een ​​ontspannen sfeer te creëren.

Een unieke stijl, overal
Inmiddels heb je waarschijnlijk al gemerkt dat consistentie het hoofdingrediënt is in dit prachtige huis. Vaak hebben kinderkamers niet dezelfde formule als de rest van een huis, maar hier niet. Bekijk de prachtige kinderkamer van Poppy: zoet en grillig, maar ook verfijnd. Ik hou van de manier waarop het echt als een deel van het huis voelt en niet als een andere wereld binnenwandelen.

Bekijk de volledige functie: Architectural Digest