7 Dramatische verlichtingsarmaturen waar we niet genoeg van kunnen krijgen

The LED's Challenge to High Pressure Sodium (Juli- 2019).

Anonim

Sommige verlichtingsarmaturen doen meer dan alleen een ruimte verlichten. Hier zijn zeven dramatische, ruimtevullende stukken waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

Boven: Dit is de Potentie lamp van Jean Prouvé, gespot op DWR. Prouvé's rechtlijnige, elegant industriële stijl heeft nog nooit actueler geleken, en je kunt de krachtige cantilever van de Potence zien die een enorme verscheidenheid aan ruimtes siert. (Als je je geslepen voelt, is hier een doe-het-zelf-versie.)

• Jean Prouvé Potentie lamp, $ 2, 130 van DWR

Ik zag Constance Guisset's prachtig dramatische Vertigo-hanglamp voor het eerst in het appartement van Amandine en Amaury in Parijs en sindsdien ben ik verliefd geweest. In een bries draait het langzaam, als een mobiel, en creëert een prachtig patroon van licht en schaduw op de muur. Hier zie je de witte en zwarte versies in huizen van L'Instant Parisien en Home Adore.

• Vertigo hanglamp, 695, 00 € voor kleine en 795, 00 € voor grote van Petite Friture

De speelse Orbit-kroonluchter van Patrick Townsend siert een eetkamer van A House in the Hills.

• Orbit-kroonluchter, vanaf $ 900 bij Townsend Design

De Arco-lamp is een aloud modern ontwerp dat elke kamer een beetje interessanter en dynamischer zal maken.

• Arco vloerlamp, $ 2, 995 van YLighting

De Dear Ingo-kroonluchter, van Ron Gilad voor Moooi, is eenvoudig in zijn concept - een aantal bureaulampen die aan een middenring zijn gelast - maar heerlijk griezelig in uitvoering. Hier zie je zwart-witversies gespot op Oliver Yaphe en Yatzer.

• Beste Ingo-kroonluchter, $ 3.859 van YLighting

De Zettel'z 5-kroonluchter van Ingo Maurer presenteert een soort heerlijke chaos: licht dat schijnt in een reeks handgeschreven notities. Als u ervoor kiest, kunt u de papieren vervangen door enkele van uw eigen papieren. Gespot op Wallpaper.

• Zettel'z 5 kroonluchter, $ 1, 135 van YLighting

Deze koperen hanglamp van Tom Dixon voegt een beetje stijl en een beetje glans toe aan elke kamer. Gespot op Home Stories.

• Koperen schaduwhanger, beginnend bij $ 430 van YLighting

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.