7 Inspirerende kleurencombinaties voor de slaapkamer

Slaapkamertrend: je slaapkamer stylen als een warm bad (Juli- 2019).

Anonim

Wil je een beetje kleur toevoegen aan je slaapkamer? Bekijk deze 7 kleurencombinaties die zowel mooi als rustgevend zijn - perfect voor uw slaapruimte.

Boven: in deze slaapkamer van Inredning Shjälpen komt een medley van groen samen met zwart en wit voor een verfijnde ruimte met veel rijkdom en diepte.

We houden van deze slaapkamer van Lonny met een nogal gecompliceerd kleurenpalet dat, in toepassing, zo eenvoudig lijkt. Merk op hoe de roze, donkergroene, blauwe en gouden kleuren in de kamer alle tonen van het tapijt oppikken.

Blauw + oranje is een klassieke combinatie: deze complementaire kleuren zijn bijzonder dynamisch en aangenaam samen. Deze slaapkamer van Domino gaat nog een stap verder met donkerbruine en zwarte accenten; een flinke dosis wit vormt de perfecte achtergrond.

Zwart kan een prachtige kleur zijn voor een slaapkamer, en het is ook een uitstekende manier om juweeltonen te verjagen, zoals het blauw hier. Afbeelding van Lonny.

De kleuren in deze slaapkamer van AD España zijn vrij subtiel, maar we houden van de manier waarop de verschillende tinten paars samen spelen en tegen de lichtgrijze muren.

Deze combinatie van groenblauw en chartreuse, van Lonny, heeft een speciale energie, maar is nog steeds rustgevend genoeg voor een slaapkamer.

Van Decor8: zachtroze en blauw gecombineerd met wit en een koel grijs voor een look die zowel zoet als verfijnd is.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.