7 moderne spiegels om te maken: DIY-projectideeën

Anonim

Hangend aan de muur of op de grond leunend, zijn spiegels een geweldige aanvulling op je kamerinrichting. Maar ze doen natuurlijk meer dan er alleen maar goed uitzien - ze helpen je te zien of je er goed uitziet, maar ook om licht te reflecteren, waardoor onze kamers helderder aanvoelen en zelfs het gevoel van onze ruimtes vergroten. Maar soms kosten dramatische of moderne versies veel om te kopen. Bespaar geld en personaliseer uw ruimte door een van deze doe-het-zelfideeën te maken.

Hierboven afgebeeld: deze hoog geplaatste spiegel op Francois & Moi brengt hoogte naar een kamer en laat je spelen met kleur.

In plaats van een standaardvorm zoals een vierkant of een cirkel, is deze driehoekige spiegel te zien op Almost Makes Perfect bucks-conventie en is het een leuk element om in elk vignet toe te voegen.

Wauw! Dit DIY-spiegelidee combineert het uiterlijk van een dramatisch frame met het idee om het spiegeloppervlak te maximaliseren voor een coole outline-y-look. Gezien op een mooie puinhoop.

Niet alleen voor decoratie, deze schattige kleine handspiegel voor het tafelblad is ook een geweldige toevoeging aan vignetten. Gespot op The Merry Thought.

Ook te zien op The Merry Thought is dit vrijstaande vloerspiegelidee dat er in elke hoek fantastisch uitziet.

Deze ronde spiegels flirten met casual en laten hun hangende delen stijlvol zien. Gezien op FRK Hansen.

Een complex, gelaagd frame trouwt met een eenvoudig materiaal om een ​​bohemien en modern ogende spiegel te creëren. Gespot op groter dan de drie van ons.

Populaire Categorieën