7 manieren om uw terrasseizoen in de herfst uit te breiden

ZEVEN MANIEREN OM JE VINGER OP TE STEKEN! (Juli- 2019).

Anonim

Levi & Evette's eenvoudige, benaderbare stijl

Terugkicken op een terras, met een goed boek of met vrienden en een paar glazen wijn, is zeker in de buurt van mijn favoriete zomeractiviteiten. Hoewel de kinderen terug op school zijn en je je witte spijkerbroek hebt weggepakt, wil dat nog niet zeggen dat je de patio nog moet sluiten. Je hebt veel tijd en moeite gestoken in het leefbaar en uitnodigend maken van je buitenruimte, dus waarom zou je hem niet wat langer gebruiken? Hier zijn 7 manieren om van je terras te genieten terwijl de avonden kouder worden ...

Er zijn een paar manieren waarop u uw patiireseizoen kunt verlengen, afhankelijk van hoeveel tijd, moeite, geld en ruimte u heeft. Hier zijn enkele van de beste projecten en producten!

1. Fire Pit: Als je de ruimte hebt en het is toegestaan ​​in jouw omgeving, maak dan een vuurplaats zoals deze uit Levi en Evette's House Tour om je warm te houden en hotdogs tot diep in de herfst te roosteren.

2. Buitenhaard: Als vorm gelijk is aan functie in uw ogen, en u op zoek bent naar een stijlvol stuk buitenmeubilair dat u ook warm zal houden, overweeg dan om een ​​vrijstaande moderne open haard zoals deze van Jeremy Taylor Landscapes te bewonderen. Er zijn ook veel doe-het-buiten-openhaard-kits - Mantels Direct heeft een goede selectie - als je meer handen hebt - en op zoek bent naar iets rustiekers.

3. Buitenverwarmer: u kunt een terrasverwarming ophalen om u gezellig te houden. Ze zijn er in vele stijlen en vormen met zowel elektrische als propaante kracht en kunnen draagbaar of gemonteerd zijn; deze op DIY Network is elektrisch en gemonteerd op de pergola.

4. Ingebouwd vuur: de trend van meubilair (zowel binnen als buiten) met ingebouwd vuur gaat sterk. Verzamelen rond een tafel zoals deze van Regency Fire met vrienden en wijn op een koele herfstavond.

My Great Outdoors: Pete the Cat's Curtained Balcony

5. Buitengordijnen: bescherm jezelf tegen een koel vlaagje wind door het installeren van eenvoudige gordijnen voor buiten, zoals de gordijnen die we op een My Great Outdoors-post zagen.

6. Werp dekens: Investeer in een verzameling grote werpdekens om uw gasten naar voren te brengen wanneer de zon ondergaat, zoals in deze charmante opzet op SCOUT.

Steve's verhuisde strandhuisje

7. Bubbelbad: als je het budget hebt, kun je uitgeven aan een bubbelbad. Het is een luxe waarmee je het hele jaar door kunt ontspannen en genieten van je buitenruimte. Steve heeft de zijne gekregen van California Cooperage, maar je zou er altijd zelf een kunnen samenstellen!

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën