7 manieren om een ​​eethoek in uw kleine ruimte te plaatsen (en er het beste van te maken!)

WHO'S MOST LIKELY TO CHALLENGE | We Are The Davises (April 2019).

WHO'S MOST LIKELY TO CHALLENGE | We Are The Davises (April 2019).

Anonim

De Super Smart Small Space van Natasha & Rob

Je zou kunnen denken dat entertainment - vooral tijdens de vakantie - in je kleine ruimte niet mogelijk is. Deze eetruimtes kunnen die mythe uit het water blazen. Kijk hoe deze mensen ruimte maken voor gezellige en compacte eetruimtes en kijk of een van deze ideeën voor je huis kan werken.

1. Gebruik elke ruimte - of meubels - die je hebt

Wees niet bang om je bank aan één kant te gebruiken en een kleine tafel in het midden om een ​​eetruimte uit te snijden. Vloerkussens en krukken kunnen altijd worden overgetrokken voor extra zitplaatsen. Wie zegt dat het zelfs een eettafel moet zijn? Koffie of ambachtelijke tafels kunnen worden hergebruikt als het gaat om entertainment.

James 'prachtig handgemaakt appartement in Clinton Hill

2. Word creatief om uit te breiden

U kunt een 'alledaagse' eethoek hebben die compact is en precies wat u en de mensen met wie u leeft dagelijks moeten nuttigen. En dan kun je creatief worden om je eetzaal uit te breiden als je gasten wilt ontvangen. Het kan iets zijn dat je koopt dat bladeren heeft of mechanisch opent naar een grotere eetruimte. Het zou een extra opklapbare tafel kunnen zijn die je weg kunt stoppen in een kast. Het kan iets zijn dat je zelf maakt dat vouwt of opent.

Christine & Will's Serene Hoboken Home

3. Maak je niet per se zorgen over architectuur die je niet kunt veranderen

Hoe kleiner je ruimte, des te meer beperkt door dingen die je niet kunt veranderen, zoals deuren, raar gieten, lelijke huurverlichting en meer. Kortom - maak je geen zorgen over die elementen wanneer je entertaint. Je kunt een deur of andere architecturale elementen tijdelijk blokkeren als dat betekent dat je meer mensen in je ruimte kunt passen.

Saadia, Kip & Betsy's Brooklyn Base

James's handgemaakte Highland Park Home

4. Visueel mengen

Wanneer uw eetkamer of ruimte erg klein is, kiest u meubels die visueel in de omgeving passen - of meubels die dezelfde kleur hebben geschilderd als uw muren of misschien een houttint die overeenkomt met de vloer of andere houten meubels eromheen - waardoor het voelt alsof er niet zo heel veel gaande in je eetzaal. Visueel kan dit ervoor zorgen dat het minder rommelig en zelfs een beetje groter aanvoelt.

Devin's Verdant Mt. Vernon Flat

5. Je kunt het tegen een muur op zetten

Wie zegt dat je het ene uiteinde van een eettafel niet tegen een muur kunt plaatsen? Of een vensterbank? Laat het voor uw ruimte werken, ongeacht wat waargenomen ontwerp "regel" u moet breken om het te doen.

Michelle & Jeff's betekenisvolle minimalisme

6. Houd het minimaal

Als je een eethoek in een andere grotere kamer moet persen (maar er is echt niet zoveel ruimte om mee te werken), houd je meubels en accessoires minimaal. Dit zorgt ervoor dat het eetgedeelte het andere decor niet overmeestert. Door het decor eenvoudig en minimaal te houden in de hele kamer, voelt de ruimte er beter uit.

Thomas & Tara's Eclectic Collected Home in Nashville

7. Omarm intimiteit

Als je een heel kleine ruimte hebt om mee te beginnen, kun je in de tegenovergestelde richting gaan. In plaats van te proberen je kleine ruimte groter te maken met ontwerptrucs, zou je gewoon de gezelligheid kunnen omarmen en in gelaagd textiel, lage lichten en interessante texturen investeren om het een knus, intiem hoekje te maken waar een paar mensen van kunnen genieten. een tijd.

Populaire Categorieën