7 manieren om de ruimte recht boven je bed te heroverwegen

Richard Gage over 9/11 TU Delft- met NL ondertiteling (Juli- 2019).

Anonim

Natuurlijk hangen we dingen aan de muur achter het bed, maar recht erboven is een ander land van kansen. In plaats van een lege plafondruimte, denk na over manieren om een ​​verklaring toe te voegen aan dat deel van de ruimte. Hier zijn er zeven die heel veel drama en beweging toevoegen.

Slaapkamer ontworpen door Tamara Magel Interiors, met kunst van Peter Buchman aan de muur, en een vintage Italiaanse kroonluchter van Stilnovo die een dramatische drama aan de bovenkant toevoegt.

Kinsey maakte van haar slaapkamer een groene oase met een reeks planten in verschillende hangende schepen.

Treasures & Travels heeft deze macrame ombre fibre art gemaakt om over het bed te draperen.

Dit hoofdeinde, in een huis van Oliver Heath, blijft stijgen en stijgen tot het direct boven het hoofd hangt.

Een strook stof die als een luifel hangt, is zowel geluidsdempend als voegt een beweging van beweging boven je hoofd. Van lichte locaties.

Lichtslingers overstijgen het vakantieseizoen. Hier te zien op Urban Outfitters, zijn ze een snelle, gemakkelijke en goedkope manier om uw slaapruimte een zachte gloed te geven.

Dara Caponigro gebruikte een gestreept zeil boven het bed in haar witte gastenslaapkamer.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.