8 kamers die bewijzen dat je zowel eclectisch als een minimalistisch kunt zijn

Montevideo Vacation Travel Guide | Expedia (April 2019).

Montevideo Vacation Travel Guide | Expedia (April 2019).

Anonim

Als ik denk aan een eclectische ruimte, beeld ik me altijd iets heel betrokkens in . Met veel dingen die erin gebeuren - kleuren, schatten, alleen ... dingen . Maar de waarheid is dat eclectische stijl meer is dan alleen maar veel verschillende dingen hebben. Je huis kan ergens tussen minimalistisch en eclectisch leven, en deze 8 kamers bewijzen het.

Neem gewoon een minimalistische kamer, voeg dan kleur en textuur toe - geen spullen! - om het die wereldse, in leven gehouden blik te geven waar we van zijn gaan houden.

Boven en bovenaan: een appartement in showroom in Denemarken, uiteraard The Apartment. Elk van deze drie foto's is gemaakt tijdens een andere periode van The Apartment met verschillende decor: maart 2012, maart 2013 en augustus 2012, respectievelijk.

De twee foto's hierboven zijn genomen in het Brooklyn-appartement van sieraden- en textielontwerper Caitlin Mociun, te zien op Houzz.

Hierboven, een Primrose Hill, Londen, slaapkamer ontworpen door Jino Design, via Houzz.

De woonkamer en de slaapkamer op de bovenstaande twee foto's behoren tot het huis van DJ Simon Digby in Australië, te zien op HomeLife.

Wat vind je van deze stijl? Is het mogelijk om eclectisch en minimalistisch te zijn, of zou je deze kamers iets anders noemen?

Meer berichten in Discover Your Home Decor Personality: Eclectic Collector

Een gezonde dosis drama: keukens die antiek meubilair gebruiken in plaats van hangende kasten

Trendrapport: dit is het nieuwe accessoire voor thuisgebruik

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.