9 opslagopties voor het bed voor het bovenste stapelbed

Mark Daws Do Karatbars Sell Real Gold Bars Mark Daws (Juni- 2019).

Anonim

The Family at Home van Anita Kaushal

Welke jongen droomt er niet van om in het bovenste bed te zitten? Maar zodra je kleintje daar komt, raakt de realiteit hard: er is nergens om speciale dingen op te slaan! Nachtkastjes zweven (nog) niet in de lucht, dus totdat ze dat wel doen, zijn hier enkele opbergoplossingen voor het kind van het bovenste stapelbed.

Wandopslag

Je eerste optie is wall storage.Inbouwen zoals die in het huis van Anita Kaushal - in haar boek The Family at Home (via Made By Girl) - zijn prachtig, maar niet mogelijk voor ons allemaal, dus hier zijn vier opties je kunt in de muur schroeven. Houd in gedachten dat wat je ook aanraakt oppervlakkig of zacht moet zijn (anders zal je bewoner van het bovenste stapelbed er waarschijnlijk zijn hoofd op kloppen) en een soort staaf of lip hebben om te voorkomen dat voorwerpen vallen op het bed in de nacht.

Surplus Wall Shelves, The Land of Nod, $ 39- $ 49

Er is veel opslagruimte voor allerlei items in deze. Verkrijgbaar in grijs, groen of roze.

Book Slings, LifeMadeChic op Etsy, $ 20

Deze stroppen zijn geconstrueerd met een genaaide zak die hangt aan korte staafjes of houten deuvels. Er zijn zoveel variaties beschikbaar op Etsy; ze zijn het bekijken waard. Diep en zacht om hobbels in de nacht te voorkomen!

Een levendig gedeelde slaapkamer voor drie

RIBBA Picture Ledges, IKEA, $ 9, 99- $ 14, 99 (zoals te zien in deze tour)

Houd in gedachten dat deze richels geen superhoge lippen hebben, dus grote voorwerpen kunnen omvallen. Toch zijn ze beter dan een eenvoudige plank, en boeken zien er zeker mooi uit.

The Bunk Bed Buddy, Tidy Books via Amazon, $ 89

Het wordt geleverd met een behoorlijk prijskaartje, maar dit ding doet alles: winkels, boeken en bits opslaan, is massief hout, is niet te diep en wordt geleverd in een aantal kleuren.

Bed Caddies

Als iets ophangen aan de muur geen optie is, is de alternatieve opslagoplossing voor een stapelbed om iets aan de zijkant van het bed op te hangen. "Bed caddies", zoals ze formeel bekend zijn, zijn allemaal om ons heen op dit moment, dankzij hun populariteit onder dorm bewoners. Hier zijn vijf van de aantrekkelijkere en kind-geschikte opties.

Bamboe stapelbed plank, bad bed & verder, $ 24, 99

Deze gestroomlijnde optie creëert een kleine, platte opslagruimte direct bij het bed.

The Alphabet Bed Rail van Jessica Cohen, verkrijgbaar bij aBaby, $ 124

Het is een bedhek en een boekenplank, en het heeft het alfabet. Wat is er niet om lief te hebben?

Bunk Bed Caddy, de Container Store (alleen bepaalde winkels) $ 8, 99

Er is voldoende opbergruimte in deze, tot aan de bidonhouder. Niet meer "Ik heb dorst!" roept midden in de nacht!

STICKAT Bed Pocket, IKEA, $ 4, 99

Hoewel het is gemaakt voor het populaire peuterhokbed van IKEA, is het waarschijnlijk ook mogelijk dat dit opbergvak past op het stapelbed van uw kind. Komt in roze, groen en oranje.

Bed Butler 2.0, Bed Butler, $ 39, 99

Dit zou prima passen in een moderne ruimte omdat het duidelijk is. De bedden van Bed Butler bieden een bevestiging voor hoogslaperbedden, maar zorg ervoor dat u bij de fabrikant vraagt ​​of dit model met het bed dat u heeft zal werken.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën