9 kleine (maar krachtige!) Updates die u kunt maken in uw woonkamer in een namiddag

SECRET TURTLE ARMOR DISCOVERED! (Minecraft News Update) (Juli- 2019).

Anonim

Claire & Luke's Soulful Logan Square-appartement

Denk je dat je veel tijd nodig hebt om een ​​grote impact te hebben op je woonkamer? Dat is niet het geval! Als u een woonkamer in de middag wilt opfrissen, hoeft u slechts één (of meer) van deze kleine, maar impactvolle ideeën te kiezen.

1. Voeg een geschilderd detail toe aan een meubelstuk of accessoire

Heb je al een beetje verf bij de hand, misschien van een vorig DIY-project? Waarom voeg je geen klein geschilderd detail toe aan iets in je woonkamer? Je hoeft geen tonnen lakens neer te leggen of een heel stuk te beschilderen, alleen een klein detail toevoeging kan een charmant iets zijn om toe te voegen aan een kamer om het een stomp persoonlijkheid te geven of iets te maken in de kamer die een beetje is geweest te mix-in met de rest van je ruimte opvallen meer!

→ Een stencil maken voor een verfpatroon

2. Hang een plant op

Grote kans dat je plant (of twee of drie) in je woonkamer hebt. Waarom niet overwegen om een ​​van die bestaande planten te nemen en ze ergens aan te hangen? Deze kleine actie doet allerlei dingen in een woonkamer, van het verspreiden van het groene gevoel, tot het toevoegen van iets hoog (wat altijd goed is voor elke ruimte), om zelfs beweging aan je ontwerp toe te voegen. En het is vrij eenvoudig om DIY te maken.

→ Koop of doe-het-zelf: 10 hangende bloembakken

3. Herschik kunst

Zelfs het overschakelen van de plaatsen van een paar kunstwerken in uw huis (of het nu op een muur is of ergens leunend) kan voor een dramatische blik in uw huis zorgen. Het hoeft zelfs niet permanent te zijn; het kan gewoon iets zijn om je te helpen je ruimte te zien met een nieuw perspectief.

→ Kunsthangende ideeën om je interieur naar het volgende niveau te brengen

4. Herschik een vignet

Het is hetzelfde idee als hierboven vermeld, en misschien zelfs gemakkelijker om mee te spelen.

→ Easy Home Decorating Ideas: nog geen 9 tips voor je beste tafelbladvignetten

5. Bevestig uw verlichting

U kunt de eigenlijke verlichtingsstukken repareren - door middel van schoonmaak-, reparatiewerk- of doe-het-zelflamparmaturen - of u kunt de hoeveelheid of plaatsing van uw verlichting aanpassen. Verlichting is een vitaal element in elke kamer en alles wat u doet om dit element beter te maken, heeft grote invloed op uw woonkamer.

→ 3 manieren waarop u het belangrijkste element in uw huis kunt verbeteren

6. Maak een aantal kleine reparaties

Zoals het repareren of vervangen van gloeilampen, aantrekknoppen, rechttrekken van kunstwerken of opruimvlekken. Wanneer ze zich gedurende een middag verzamelen, kunnen heel wat kleine dingen het uiterlijk van uw woonkamer echt verfrissen.

→ 3 kleine aanpassingen die de verlichting van uw huis beter zullen maken

7. Schoon op en neer

Je merkt misschien niet echt de laag stof, vuil en grimmig die je plinten en je plafondventilator bedekt, maar geloof ons wanneer we zeggen dat je het verschil zult merken nadat je deze plekken hebt schoongemaakt.

→ Spruce Up Deze plek in uw huis die waarschijnlijk nooit wordt schoongemaakt (maar volledig moet)
→ 6 eenvoudige (& sommige raar) manieren om plinten schoon te maken

8. Mors een sofa op (of maak hem grondig schoon)

Uw bank is ongetwijfeld een belangrijk aandachtspunt in uw woonkamer. Waarom laat u het er niet zo goed uitzien? Van het reinigen van het echt goed om zelfs plumping het om uw kussens een nieuw leven te geven, kunt u tijd doorbrengen op deze plek in uw huis om echt het uiterlijk van uw woonkamer te upgraden.

→ Sofa-oplossingen: hoe u een oude, hangende bank kunt opvullen voor minder dan $ 30

9. Krijg controle over draden

Een wild stel draden onder controle krijgen, zal onmiddellijk het uiterlijk van je woonkamer weergeven en kan het zelfs een beetje beter laten functioneren.

→ Tem deze onbeheerste plek voor een direct minder rommelige ruimte

Opnieuw bewerkt vanuit een post oorspronkelijk gepubliceerd 9.22.15-nt

Populaire Categorieën