9 Super stijlvolle studio's die bewijzen dat één kamer genoeg is

Met Man En Macht - Aflevering 8 (April 2019).

Met Man En Macht - Aflevering 8 (April 2019).

Anonim

Het is gemakkelijk om studio-appartementen te beschouwen als een groot compromis. Je kunt niet alles kopen wat je hartje begeert, laat staan ​​dat alles in de ruimte past. Maar deze negen appartementen laten zien dat het leven in een kamer voldoende is - u kunt alles wat u nodig heeft, en het kan stijlvol worden verpakt. Alle bewoners hebben het gedaan door hun ruimtes aan te passen, het decor zorgvuldig te kiezen en slimme opslagbeslissingen te nemen.

Dit appartement van Shabby Creek Cottage blijft rustig en kalm met behulp van een neutraal kleurenpalet en transparante gordijnen die de 250 vierkante meter niet verdringen.

Deze prachtige studio laat zowel de textuurelementen als de architecturale kenmerken - hoge plafonds, lijstwerk en grote ramen - het zware werk doen en houdt al het andere eenvoudig.

Eigenaar Andy Stewart hing gordijnen breder dan de eigenlijke ramen. Dat ene kleine ding creëert de illusie dat dit appartement van 400 vierkante meter veel groter is dan het lijkt.

Ook al leeft ze klein, Kelsi's Hawaiiaanse opgravingen hebben geen gebrek aan persoonlijke stijl. Ze slaagt erin om een ​​bohemien mix van uiterlijk - modern, vintage, organisch - op te nemen die de plaats nog steeds niet overheersen.

Kleine ruimtes, zoals deze New York Studio, profiteren van meubilair met een klein visueel gewicht. Door de koffietafel en de boekenplank te kunnen zien, blijft het open in plaats van gesloten en benauwd.

Op minder dan 350 vierkante voet, deze Zweedse ruimte houdt het decor tot een minimum beperkt, en maakt gebruik van elke vierkante centimeter voor opslag.

Ontwerper Julia Montanez stopte netjes een bureau in een van de hoeken van de kamer, wat betekent dat ze geen werk hoeft te doen op haar bed of op de bank. Het houdt ook de ruimte vrij wijd open.

Geraldine slaagde erin om zowel haar thuis- als kantoorruimte uit haar Brooklyn-studio te maken met zorgvuldig uitgekozen meubels en een goede lay-out.

Deze Soho-studio gebruikt een enorme spiegel om het licht rond de kleine ruimte te reflecteren. Schoenen en accessoires worden opgeslagen in de open lucht en dubbel zo decoratief.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.