9 Things Design-bezeten kattenliefhebbers hebben het nodig in hun huis

10 things you didn't know about orgasm | Mary Roach (Juni- 2019).

Anonim

Van esthetisch mooie kattenbakken tot chique kitty-bedden, de huisdierenindustrie begint meer en meer tegemoet te komen aan de ontwerpminnende kattenmens en hun menagerie. Als je ooit een met tapijt bedekte kattenboom mee naar huis hebt genomen om je kat er minachtend naar te laten kijken, of getuige te zijn van je tabby die je meubels bekaf, moet je weten dat het een teken is. Als een veeleisende soort verdient uw kat natuurlijk het beste, en dat geldt ook voor uw huis.

Modkat kattenbak op Modkat, $ 140

Laten we eerlijk zijn: de Kitty Commode is de vloek van het bestaan ​​van de kattenbezitter. Maar het doordachte ontwerp van Modkat (hierboven afgebeeld) voorkomt dat zandverstrooiing, vreemde stank en nieuwsgierige beestjes (ahem, de hond) rondsnuffelen voor uitwerpselen. De ergonomische handgreep en de herbruikbare tarpvoering beloven snel en eenvoudig opscheppen om op te starten.

The Cone at Wiskicat, $ 300

De Cone van Wiskicat voldoet aan Kitty's elementaire fysieke verlangens van klimmen en agressie uitkrabben tot uitrekken en sluimeren. Weggestopt in de stevige sisal-overdekte toren is een katten-dutje schuilplaats met een pluche wasbaar kussen voor eenvoudige reiniging. Het eigentijdse ontwerp combineert esthetiek en functionaliteit, omdat het gemakkelijk is voor de ogen en bovendien niet-puntig is met een verwisselbare sisdoek.

Modernistisch kattenmeubilair bij modernistische kat, $ 99- $ 1159

Als de strakke lijnen en rijke houttinten van het moderne ontwerp van het midden van de eeuw u aanspreken, bent u in voor een echte traktatie met de serie meubels en accessoires van Modernist Cat die zijn ontworpen met zowel u als uw kat in gedachten. Van kasten die lelijke kattenbakken opbergen tot een sieraad dat ook dienst doet als krabpaal, jij en kat kunnen harmonieus leven met deze prachtig vormgegeven en functionele stukken.

Cat Cave at Meowfia op Etsy, vanaf $ 36

Voor de kluizenaar kat, voorzie hen van een gezellige kattencocon om zichzelf te sluiten wanneer ze alleen tijd nodig hebben. De kattengrot is handgemaakt met behulp van volledig natuurlijke vilten wol en wordt geleverd in een reeks prachtige tinten om uw verblijf aan te vullen.

Moderne Wood Bubble Cat Tree Tower bij FrontPet, $ 175

Eschew de afschuwelijke fuzzy tapijt bedekte kat boom voor een meer moderne en design-forward jungle-gym. Met veel gaten voor peek-a-boo en zitstokken voor klimmen, is deze moderne toren een gegarandeerde hit voor de katachtige. Onvoltooide hout maakt het mogelijk om te personaliseren met welke vlek of verfkleur u ook kiest. Of voor een Scandinavisch geïnspireerde look, laat het in de raw.

Tipi bij Cat Tipi, $ 59

Afzien van saaie bodembedekking en omarmen de grillige structuren van Cat Tipi die komen in een reeks ontwerpen met kitty-persoonlijkheden in het achterhoofd (denk aan "cat nip addict" en "royal cat"). Canvas panelen geaccentueerd in geometrische ontwerpen en suède kant zijn hellend met berkenpalen, het creëren van een schuilplaats voor uw tabby.

The Kitty Pass Interior Cat Door at Walmart, $ 42

Interieurontwerper Dorothy Draper zei ooit: "Deuren zijn meestal weeskinderen - niemand let daar op." Vergeet niet om je deuren op te spelen en doe ze geen slechte dienst door een lelijke kattendeur te installeren. Installeer een schattige die ervoor zorgt dat je glimlacht.

Cat Grass voerbak bij Potting Shed Creations, $ 15

Deze biologische kattengras doet denken aan het Chia Pet en wordt geleverd in een moderne roestvrijstalen kom die je later op de weg kunt gebruiken als water- of voedselgerecht. Eet smakelijk!

Raised Food Bowls bij Necoichi, vanaf $ 14

Voor comfortabel dineren, laat Necoichi's opgezette, morsbestendige kom katten eten zonder te overhangen. Het goed gevormde porseleinen vat is ook gemakkelijk in de ogen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met lekkernijen zoals Jelly Beans en Cupcakes die in de kom zijn geverfd.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën