Patroon toevoegen: een moderne manier om tapijten en tapijten te gebruiken

Open dag Lentiz Floracollege (April 2019).

Open dag Lentiz Floracollege (April 2019).

Anonim

Sara's perfect gepersonaliseerd appartement in Kreuzberg

Vaak kan de inspiratie voor het hele kleurenschema van een kamer, een kleed, een belangrijke rol spelen bij het vaststellen van de persoonlijkheid van een kamer. Moderne tapijten zijn gedurfd, waardoor kieskeurige en verlegen patronen en kleurschakeringen worden voorkomen. Of het nu gaat om een ​​niet-herhalend patroon met de hand gedolven, een unapologetisch kleurenschema of een gedurfd motief, moderne kleden moeten worden opgemerkt.

Een moderne look betekent niet altijd een gloednieuw tapijt. Het levendige vloerkleed (hierboven afgebeeld), dat eruitziet als een eigentijdse riff op een tijdloos thema, is eigenlijk een vintage Turks kleed gekocht door Sara van een rommelmarkt in Duitsland. Voor een vergelijkbare optie die meer binnen handbereik is, bekijk IKEA's Persisk Kelim Gashgai.

Will & Rebekah's Traditional with a Twist in Parijs

Zoals Will en Rebekah ons laten zien, kan de kleur van een tapijt alleen een kamer slaan van bezadigd en traditioneel naar modern en levendig. Ze kochten deze bij HomeGoods, maar hier is een vergelijkbaar tapijt van Overstock.com.

Samara's Sentiment-Filled appartement

Een gestroomlijnd damastkleed in een eigentijdse kleurencombinatie van grijs en oranje maakt een gewaagde maar niet overweldigende uitspraak in de woonkamer van Samara. Het is een Surya-vloerkleed van All + Modern.

Sarah & Brian's Salvaged Stories

Een meer organische, neutrale versie van hetzelfde soort geometrisch patroon is te zien in het huis van Sarah & Brian in Illinois. Het is gekocht bij Rugs USA.

Peach & Craig's Peaceful Australia Abode

Voor een tapijt dat de hoofdrol speelt, probeer een kleurrijke Marokkaanse boucherouite kleed zoals deze in Peach en Craig's huis. Lees meer over deze unieke tapijten en ontdek bronnen hier.

Nancy's 'Farewell to Houston' House Tour

Het tapijt van de Pottery Barn in de woonkamer van Nancy steelt de show niet, maar het geeft wel precies de juiste textuur en patroon om de kamer tegelijkertijd te verheffen en te verankeren. Het vloerkleed is neutraal en onopvallend genoeg om vele decorwijzigingen mee te houden, en de eigentijdse stijl is subtiel genoeg dat het vloerkleed niet snel zal worden gedateerd.

Darren & Preston's Castro Home With a View

Een andere strategie om ervoor te zorgen dat een kleed een lange levensduur heeft, is in plaats van kiezen voor neutrale kleuren, kiezen voor de regenboog. Dat is wat Darren en Preston deden met dit Overstock.com-tapijt dat opzichtigheid vermijdt door te worden omringd door massief meubilair en strakke witte muren.

Creatieve familiehuis van Jen & Mark

Met zijn labyrintische kijk op de streep, brengt dit ronde tapijt kleur en beweging in een rustige kamer van hout en wit. De specifieke selectie van Jen en Mark is een niet-langer verkrijgbaar IKEA tapijt, maar kijk eens naar deze van Thomas Paul of deze van Wayfair.com.

Ross's Greenwich Village Home

Het is moeilijk om fout te gaan met de klassieke combinatie van zwart en wit, waardoor elk patroon kan zingen. Dit IKEA Stockholm-kleed met offsetstrepen - niet noodzakelijkerwijs een voor de hand liggende keuze, gezien de rest van het decor - brengt Ross 'woonkamer van ingetogen naar sterk en echoot het sentiment van de afdruk boven de bank.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën