Against the Grain: Mix & Match houten eetmeubels

Anonim

Het is heel gewoon om houten eettafels te zien omringd door moderne plastic stoelen of felgekleurde niet-overeenkomende stoelen of zelfs gemengde stofpatronen, maar zelden zie je niet passende houten stoelen met een houten tafel. Zelfs avontuurlijke decorateurs hebben de neiging om hout-puristen te zijn, en een eikenhouten tafel met grenen stoelen kan eraf lijken als ze niet goed wordt gecombineerd.

De sleutel tot het mengen van hout is contrast. Het contrast kan subtiel of verschillend zijn, maar het moet wel herkenbaar zijn. Als je een licht hout hebt voor je tafel, zoals esdoorn, denk dan aan het gebruik van donkere notenhouten stoelen. Als je een dennenwijntafel hebt met sierlijke houtsnijwerk, denk er dan over om het te combineren met slanke moderne stoelen van een vergelijkbare kleur.

Er zijn geen regels als je regels overtreedt, maar onthoud dat je wilt dat je mix eclectisch en cool is, en niet een mengelmoes. Om een ​​rotachtig uiterlijk te voorkomen, meng je geen hout en loop je niet overeen met stoelpatronen. Dit kan heel lastig zijn. Neem deze uitdaging alleen aan als je een meesterontwerper bent.

Afbeeldingen: 1. Decor Pad 3. Architects for Life 2. Architecturale samenvatting: Ellen DeGeneres en Portia de Rossi 4. Style Room 5. Desire to Decorate

Populaire Categorieën